Pentru prima oară în România Festivalul LEGO

Festivalul LEGO - în premieră la AFI Palace Cotroceni
  • Publicat:
  • Actualizat:
Pentru prima oară în România Festivalul LEGO

În incinta AFI Palace Cotroceni, vizitatorii se vor putea bucura de zecile de figurine 3D, construite din peste 1.700 de piese LEGO. Printre acestea se vor număra personaje celebre precum Darth Vader din Star Wars, Captain Rex, McQueen, Oliva, Woody, Matrioshka, Camel, Cragger şi multe alte construcţii fascinante.

Pe 1 decembrie, AFI Palace Cotroceni sărbătoreşte 5 ani pe piaţa din România. Cu ocazia aniversării, vor fi organizate o serie de activităţi şi evenimente, principala atracţie fiind aducerea Festivalului LEGO® pentru prima oară în România, începând cu data de 9 noiembrie 2014.

Figurinele Lego 3D, ce urmează să fie amplasate pe coridoarele principale ale centrului comercial, cântăresc aproape 2 tone, iar realizarea lor a însumat peste 2.500 de ore petrecute la îmbinarea pieselor.

Figurinele 3D disponibile în cadrul acestui festival LEGO sunt construite din peste 1.700 piese LEGO.

„Încă din momentul deschiderii ne-am propus să reinventăm experienţa de shopping şi distracţie în Bucureşti, oferindu-le clienţilor noştri cel mai bun mix de opţiuni dedicate modei, frumuseţii, petrecerii timpului liber şi nu numai. Aducerea unor branduri şi activităţi în premieră în România reprezintă unul dintre pilonii pe care ne bazăm şi ne bucurăm să vedem că un număr atât de mare de vizitatori răspunde cu entuziasm propunerilor noastre. Vom continua să investim în obţinerea celei mai frumoase atmosfere dintr-un centru comercial, pentru a oferi celor care ne trec pragul o experienţă de neuitat”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Malls Division.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân