Paula a murit după ce a așteptat trei ore ambulanța. Familia cere să se facă dreptate: Sunt trei spitale la doar 10-15 km de casa noastră

Incidentul șocant s-a petrecut în vara lui 2022.
  • Publicat:

O româncă din Italia a decedat la vârsta de 29 de ani, după ce a așteptat ambulanța timp de trei ore. Când medicii au ajuns la locuința tinerei, ea era deja moartă. Acum, familia Paulei încearcă să facă dreptate în cazul ei, dar anchetatorii vor să închidă dosarul.

Paula Onofrei avea doar 29 de ani

Paula Onofrei, în vârstă de 29 de ani, a decedat în urmă cu aproape doi ani din cauza unui ulcer perforat. Ambulanța care ar fi trebuit să o ajute a întârziat 3 ore. Sora ei, Rebecca, a apelat disperată de mai multe ori la serviciul de urgență, dar fără rezultat.

Într-o dimineață de vară, pe 23 iulie 2022, Paula a început să se simtă tot mai rău. La un moment dat, și-a anunțat sora că nu-și mai simte mâinile și picioarele. Cu doar două zile înainte de tragedie, tânăra se prezentase la spital, acuzând dureri abdominale puternice, însă medicii i-au pus un diagnostic greșit. Specialiștii au crezut că are o colită și au trimis-o acasă.

A așteptat 3 ore ambulanța

Din păcate, starea ei s-a agravat, iar sora ei mai mică, Rebecca, a decis să cheme ambulanța. Cu toate acestea, ambulanța a sosit prea târziu, iar Paula s-a stins din viață.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Paula. Cele 3 ore de așteptare i-au fost fatale româncei. Ulterior, s-a dovedit că aceasta suferea de ulcer perforat. Dacă ar fi ajuns la spital, Paula ar fi putut fi salvată!

Tânăra suferea de ulcer perforat

„A trecut un an și jumătate și sunt încă blocată în acea zi, nu s-a schimbat nimic“, mărturisește Rebecca Onofrei, care cere să se facă dreptate pentru sora ei, iar cei vinovați să plătească.

Procurorul Attilio Pisani a cerut închiderea cazului, precizând următoarele: „arhivarea procedurii penale, excluzând existența unui comportament profesional cenzurabil care să poată fi considerat ca fiind eficient din punct de vedere cauzal în determinarea decesului”. 

„Cum pot stabili cu certitudine că ea nu ar fi fost salvată cu o intervenție în timp util? Sunt trei spitale la doar 10-15 km de casa noastră. Ar fi putut ajunge la spital în nici măcar o jumătate de oră, când starea ei nu era încă atât de gravă. De ce vor anchetatorii să respingă totul?”, a mărturisit Artemiza, mama Paulei, într-un interviu pentru FanPage.

Sursa foto: capturi video Fanpage.it

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân