(P) Suferi de indigestie? Descoperă produsul natural pentru digestie, cu triplă acțiune

Este bine de știut că alături de noi, cei care am suferit o indigestie, se află la nivel global până la 30% atât dintre adulți, cât și dintre copii.
  • Publicat:
(P) Suferi de indigestie? Descoperă produsul natural pentru digestie, cu triplă acțiune
Suferi de indigestie? Descoperă produsul natural pentru digestie, cu triplă acțiune

Senzația de prea-plin după masă, cu sau fără balonare, este fără îndoială o neplăcere cu care ne-am confruntat mulți dintre noi. Este semn de indigestie, adică de funcționare inoptimă a unor organe cum sunt stomacul, pancreasul, ficatul. Totuși este bine de știut că alături de noi, cei care am suferit o indigestie, se află la nivel global până la 30% atât dintre adulți, cât și dintre copii.Vestea bună este că recent a fost lansat și în România produsul natural pentru digestie, cu triplă acțiune.

100% ingrediente active naturale, din plante, pentru bună funcționare a stomacului, pancreasului și ficatului

VerdioGast®, cel mai recent lansat produs din gama PlantExtrakt, este un brand internațional. Acesta este special conceput pentru a favoriza digestia alimentelor, pentru a reduce senzația de plenitudine gastrică și pentru a susține buna funcționare a ficatului și a vezicii biliare.

Având 100% ingrediente active naturale, din plante, VerdioGast® are triplă acțiune, pentru buna funcționare a stomacului, pancreasului și ficatului. Aceste efecte se datorează compoziției pe bază de extracte standardizate din plante cu beneficii validate științific: Rozmarin, Anghinare, Turmeric, dar și inulină din Cicoare și extract de Kiwi.

Extractul din frunze de Rozmarin este folosit tradițional pentru a facilita digestia. Acesta contribuie la stimularea producției de sucuri digestive la nivelul stomacului, pancreasului, intestinului și favorizează drenajul biliar. Rozmarinul este cunoscut drept detoxifiant hepatic, deoarece susține funcția hepatică și biliară și contribuie la o bună digestie a grăsimilor. Extractul din frunze de Anghinare susține o secreție normală a ficatului și drenajul vezicii biliare. În plus, fibrele de inulină extrase din Cicoare sunt prebiotice naturale, care susțin un sistem digestiv sănătos și echilibrat prin reglarea tranzitului intestinal. Completarea beneficiilor este susținută de extractul din fructe de Kiwi ce conține actinidină, o enzimă proteolitică care favorizează digestia proteinelor și tranzitul intestinal, iar cel din rădăcină de Turmeric ajută la menținerea sănătății ficatului și împiedică acumularea grăsimilor în ficat.

O formulă curată

Compoziția VerdioGast® se evidențiază prin 100% ingrediente active naturale. Fiind extracte standardizate din plante, avem garanția că aceste ingrediente active au trecut prin teste riguroase, astfel încât noi să putem alege un produs de încredere și eficace.

În plus, avantajul VerdioGast® este că nu conține pancreatină de porc sau bilă bovină – precum alte produse pentru digestie, disponibile pe piață.

Pentru un profil cât mai bun de siguranță, din formula VerdioGast® au fost exceptate ingrediente potențial dăunătoare: organisme modificate genetic, compuși chimici de sinteză, zahăr, lactoză, gluten, coloranți.

Așadar, nu fiți surprinși când veți constatat că VerdioGast® se prezintă sub forma unei capsule transparente! 😁Acest fapt se datorează absenței colorantului. Astfel, VerdioGast® este potrivit și pentru persoanele sensibile.

Ușor de utilizat la nevoie, când mâncarea “îți pică greu”

VerdioGast® este un brand prietenos, cu o personalitate “de gașcă”, atât pentru adulți, cât și pentru copii de peste 12 ani. Vrea să-ți fie alături zi de zi, indiferent că ești la școală, sau la serviciu și înfuleci ceva pe fugă; sau la o masă festivă împreună cu prietenii și familia.

De fiecare dată când simți senzație de prea-plin după masă, cu sau fără balonare, poți lua 1-2 capsule VerdioGast®. Este important să utilizezi doar la nevoie și să nu depășești 6 capsule pe zi.

Nu uita că indigestia este o tulburare trecătoare. Dacă manifestările tale digestive persistă, reapar frecvent, sau se agravează, apelează la consultația medicului și urmează întocmai tratamentul prescris de acesta.

Alege o bună digestie, fără senzație de greutate după masă! Descoperă acum VerdioGast® în farmaciile și magazinele tip plafar din toată țara – fizic și online. Pentru mai multe informații vizitează https://www.plantextrakt.ro/produse/fitoterapice/verdiogast

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being