(P) Cât de importantă este siguranţa familiei tale? Alegerea simplă care reduce riscul de accidente

Pentru a evita accidentele, se recomandă folosirea unui tip de sticlă ce oferă protecţie la spargere: sticla laminată SGG STADIP®. Sticla laminată oferă protecţie împotriva rănirii, căderii, vandalismului şi a efracţiei, deoarece, în cazul spargerii fragmentele de sticlă (cioburile) rămân lipite de filmul de laminare. În acest fel, corpurile care au determinat spargerea geamului sunt reţinute
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Cât de importantă este siguranţa familiei tale? Alegerea simplă care reduce riscul de accidente

În fiecare zi, avem grijă de familia noastră. În fiecare zi, transformăm dragostea în timp, atenţie şi devotament pentru copiii noştri. De la pregătitul pachetului pentru şcoală, la alegerea hainelor potrivite şi povestea de noapte bună, nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

Dar care este alegerea cea mai bună pentru a asigura protecţie împotriva accidentelor? Cum limităm accidentele casnice, cum reducem riscul de efracţie?

În orice locuinţă, ferestrele au un rol vital: asigură pătrunderea luminii naturale şi protecţie împotriva agresiunilor externe. Cum 70% din suprafaţa unei ferestre este reprezentată de sticlă, este important să alegem tipul de sticlă care să ne ofere atât confort, cât şi siguranţă. 

Pentru a evita accidentele, se recomandă folosirea unui tip de sticlă ce oferă protecţie la spargere: sticla laminată SGG STADIP®. Sticla laminată oferă protecţie împotriva rănirii, căderii, vandalismului şi a efracţiei, deoarece, în cazul spargerii  fragmentele de sticlă (cioburile) rămân lipite de filmul de laminare. În acest fel, corpurile care au determinat spargerea geamului sunt reţinute. De asemenea, sticla laminată reduce semnificativ radiaţia ultravioletă şi nivelul de poluare fonică.

Astfel, o alegere simplă îmbunătăţeşte siguranţa familiei. Descoperă sticla laminată SGG STADIP® pe www.sticlasigura.ro.

sticla laminata

Urmărește CSID.ro pe Google News
Nu vă îndopaţi copilul cu antibiotice!
Nu vă îndopaţi copilul cu antibiotice!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”