Nu vrei sa te ingrasi? In curand vei putea inhala mancarea preferata

Lupta cu kilogramele ar putea lua sfarsit printr-o metoda ingenioasa, ne anunta Stirileprotv.ro care prezinta si solutia: in locul unei tarte cu lamaie, cu multe calorii, ne vom putea satura cu ajutorul unui bol, un amestec special de esente si de un pai de sticla, "colector" de fum aromat.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Nu vrei sa te ingrasi? In curand vei putea inhala mancarea preferata
Nu vrei sa te ingrasi? In curand vei putea inhala mancarea preferata

Lupta cu kilogramele ar putea lua sfarsit printr-o metoda ingenioasa, ne anunta Stirileprotv.ro care prezinta si solutia: in locul unei tarte cu lamaie, cu multe calorii, ne vom putea satura cu ajutorul unui bol, un amestec special de esente si de un pai de sticla, „colector” de fum aromat.

Cum asa? Cu ajutorul unei masini cu aspect ce aduce aminte de bolul in care sta de regula pestisorul de aur, gata oricand sa implineasca o dorinta. Le Whaf se cheama ea si face posibila inhalarea mancarii.

Mai intai, in gura apare senzatia de uscat si caldut. Ulterior, pe masura inhalarii fumului, se face simtit si gustul mancarii. Pare o nebunie, dar acesta ar putea fi modul de hranire in viitor.

Cel mai important, este ca fiecare „respiratie” contine foarte putine calorii, asa ca poti savura oricat din mancarea favorita, fara sa te ingrasi.
 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Creierul prezice hiturile
Creierul prezice hiturile
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân