Noul concept de îngrijire a pielii – pentru tinereţe şi răsfăţ

Un concept nou de îngrijire a pielii care îmbină expertiza în domeniul dermatologic cu experienţa spa multi-senzorială. Noul concept încurajează femeile să-şi transforme rutina de hidratare într-un moment de răsfăţ dedicat lor, într-o oportunitate de a restabili legătura cu propriul corp.
Noul concept de îngrijire a pielii – pentru tinereţe şi răsfăţ

Un concept nou de îngrijire a pielii care îmbină expertiza în domeniul dermatologic cu experienţa spa multi-senzorială. Noul concept încurajează femeile să-şi transforme rutina de hidratare într-un moment de răsfăţ dedicat lor, într-o oportunitate de a restabili legătura cu propriul corp.

Cele 4 game ale noii colecţii Dove DermaSpa conţin cea mai recentă inovaţie în îngrijirea pielii de la Dove: tehnologia Cell-Moisturisers™ (agenţi de hidratare esenţiali obţinuţi din uleiuri naturale) derivată din produsele pentru îngrijirea tenului. Tehnologia Cell-Moisturisers™ îmbunătăţeşte starea barierei de protecţie a pielii mai bine decât glicerina, principalul agent hidratant utilizat în majoritatea produselor de îngrijire a corpului.

Pentru a adăuga o uşoară notă de extravaganţă, fiecare gamă are propriul parfum, dezvoltat în colaborare cu Ann Gottlieb, expert în crearea de parfumuri şi consultant al celor mai respectate case de parfumuri din întreaga lume precum Dior, Marc Jacobs şi Calvin Klein.

La începutul acestui an, Dove a realizat un studiu (Dove Body Love*) care arată că peste jumătate dintre femeile participante ar folosi mai des un produs de hidratare dacă acesta s-ar simţi mai plăcut pe pielea lor.

Dove DermaSpa răspunde acestor nevoi şi oferă fiecărei femei şansa să-şi acorde timpul necesar pentru a-şi răsfăţa pielea în mod constant, îngrijind-o în acelaşi timp.

“Colecţia Dove DermaSpa conţine cele mai avansate şi eficiente game de produse Dove pentru îngrijirea corpului de până acum. Această colecţie îmbină pentru prima dată ce este mai bun din cele două lumi, şi anume îngrijirea bazată pe expertiza dermatologică, altfel spus, produse cu adevărat eficiente, cu ingrediente active cu efecte dovedite, dar şi experienţa spa multi-senzorială. Noua colecţie Dove DermaSpa conţine produse personalizate, special create pentru diferite tipuri de piele, etape de îngrijire şi preferinţe de răsfăţ.” susţine Ana-Maria Pâslaru, Director Marketing Home & Personal Care, Unilever.

Cele 4 game Dove DermaSpa:

Goodness³

Combină uleiurile omega extrase din cătină cu tehnologia Cell-Moisturisers™ care acţionează chiar în interiorul celulelor pielii^, lăsând pielea optim hidratată. Uleiurile omega, cunoscute pentru proprietăţile de refacere a barierei de protecţie a pielii, sunt infuzate în formula activă Dove pentru o textură a pielii mai fină, mai luminoasă, catifelată şi cu un aspect uniform. Gama este caracterizată de un parfum sofisticat cu amestec de vanilie, nucă de cocos şi mosc, cu note răcoritoare de citrice, ghimbir energizant şi măr, combinate cu un buchet sofisticat de frezie şi frangipani.

Disponibilă în patru variante pentru un răsfăţ relaxant: loţiune de corp Dove DermaSpa Goodness3, ulei de corp Dove DermaSpa Goodness3, cremă de corp Dove DermaSpa Goodness3 şi cremă de mâini Dove DermaSpa Goodness3

Uplifted+

Gama Uplifted+ oferă hidratare şi hrănire în profunzime^, acestea fiind principalele elemente care ajută la refacerea vizibilă a elasticităţii şi fermităţii pielii. Gama include un ser disponibil sub forma unui recipient cu bile (roll-on), care hidratează pielea printr-o acţiune uşoară de masaj, pentru a îmbunătăţi fermitatea şi elasticitatea. Produsele te îmbie printr-un parfum rafinat de nuferi eleganţi şi castravete, împrospătat cu frunze verzi de iris combinate cu note senzuale de santal, paciuli indonezian şi mosc dulce.

Disponibilă în trei variante energizante: loţiune de corp Dove DermaSpa Uplifted+, ulei de corp Dove DermaSpa Uplifted+ şi roll-on pentru corp Dove DermaSpa Uplifted+

Summer Revived

Prima loţiune de corp Dove ce combină tehnologia Cell-Moisturisers™ cu pigmenţi delicaţi pentru un bronz cu aspect natural şi discret. Bucură-te de strălucirea naturală a bronzului de vară şi de o piele optim hidratată în fiecare zi cu loţiunea auto-bronzantă Dove DermaSpa.

Disponibilă în varianta: Dove DermaSpa Summer Revived pentru piele medie spre închisă

Intensive

Noua cremă de mâini Dove DermaSpa Intensive calmează şi hidratează instant pielea uscată de pe mâini. Pielea rămâne catifelată şi netedă, fără  o senzaţie uleioasă.

Disponibilă în varianta: cremă de mâini Dove DermaSpa Intensive 

Adoptarea zilnică, timp de câteva minute, a unui ritual de îngrijire şi răsfaţ dedicat pielii noastre ne poate îmbunătăţi starea generală de bine şi încrederea în sine sau, cu alte cuvinte, Body Love.

Rezultate extrase din studiul Dove Body Love:

·         4 minute pe zi este timpul pe care îl petrece în medie o femeie pentru a-şi hidrata corpul

·         Doar 31% dintre femei îşi hidratează pielea zilnic sau în majoritatea zilelor

·         72% dintre femei recunosc că o bună hidratare a pielii le creează o stare generală de bine

·         63% dintre femei privesc hidratarea pielii ca pe o rutină mai degrabă decât ca pe un act de răsfăţ

·         Doar 4 din 10 femei privesc hidratarea pielii ca fiind o modalitate de răsfăţ

·         54% dintre femei au fost de acord că, dacă un produs de hidratare a corpului s-ar simţi mai plăcut pe pielea lor, l-ar utiliza mai des

·         Aproape jumătate dintre femei recunosc că din lipsă de timp, primul lucru din ritualul de frumuseţe la care aleg să renunţe este hidratarea pielii (47%, 56% si 59% sunt procentele reprezentate de femeile din Germania, Olanda, respectiv UK)  

Recomandări: