„N-am mai mâncat nimic de 4 ani” – Povestea sfâșietoare a Celiei, tânăra de 26 de ani care suferă de o boală rară

Această tânără de 26 de ani nu a mai gustat mâncarea de patru ani. Care este motivul pentru care nu poate consuma niciun aliment?
  • Publicat:
  • Actualizat:

Celia Chartres-Aris nu a mai gustat mâncare de patru ani. Tânăra are 26 de ani și se confruntă cu mari probleme de sănătate. Nu are voie să consume alimente pe toată durata vieții sale. De ce suferă, de fapt? 

Femeia care nu a mai mâncat de patru ani

Celia Chartres-Aris, în vârstă de 26 de ani, se confruntă cu o condiție medicală destul de rară, care o împiedică să consume alimente pentru tot restul vieții sale.

În urmă cu ani buni, tânăra de 26 de ani a primit un diagnostic eronat! Inițial, se zvonea că suferă de o tulburare de alimentație, însă adevărul era cu totul altul. După niște investigații mai atente, s-a aflat că intestinele ei erau, de fapt, paralizate!

Astfel, în momentul de față, Celia se confruntă cu trei complicații majore: Sindromul de Insuficiență Intestinală, Sindromul Loeys-Dietz și Sindromul Marfan.

De ce suferă, de fapt?

Practic, aceste probleme îi interzic practic tinerei să mănânce pe cale naturală, iar viața ei este destul de dificilă. Drept urmare, Celia Chartres-Aris este nevoită să se hrănească prin intermediul unui tub.

sursa foto: Youtube&TikTok

Chiar și așa, tânăra nu vrea să renunțe și își dorește să îi ajute și pe alții care sunt într-o situație similară ca a ei.  Cum decurge o zi din viața tinerei? Celia Chartres-Aris este nevoită să poarte pe spate o pungă specială. Acolo ține un furaj special din care se hrănește zilnic. Acest lucru îi displace total!

Tânăra recunoaște că deși s-a obișnuit să se hrănească așa, și-ar fi dorit să poată experimenta gustul mâncărurilor. Asta cu atât mai mult în condițiile în care ziua ei de naștere este chiar în ziua de Crăciun.

Citește și: Ai fost diagnosticat cu steatoză hepatică (ficat gras)? Iată la ce trebuie să renunți

Își poate pierde viața în orice moment

”Sunt numită ciudată tot timpul. Este modul lor preferat în care mă pot striga”, a spus Celia, care are o înălțime de 1,86 metri.

Celia Chartres-Ari a recunoscut că medicii i-au spus că-și poate pierde viața în orice clipă. Se simte obosită, iar unele organe nu s-au dezvoltat corect. De asemenea, sunt unele momente în care tânăra se confruntă și cu dureri destul de mari.

”Provoacă multă durere cronică, mă obosește incredibil și, de asemenea, sunt incredibil de susceptibilă la diferite boli. Multe dintre organele mele nu s-au format corect sau au început să se închidă”, a mai adăugat aceasta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”