Mona Nicolici, invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

  • Publicat:
Mona Nicolici, invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Figură emblematică în lumea televiziunii din România, Mona Nicolici este invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 2 septembrie, începând cu ora 19:00.

Cunoscuta prezentatoare de știri a făcut parte din echipa Antenei 1 din 1992 până în anul 2001. Apoi a fost jurnalist și prezentator de știri la B1 TV, pentru ca din 2004 până în 2006 să fie consilier de comunicare al Ministrului Economiei de la acea vreme.

Ulterior, din 2006 și până în 2020 s-a alăturat echipei OMV Petrom, unde a dezvoltat numeroase proiecte de responsabilitate socială.

Timp de 14 ani, cât a condus departamentul de sustenabilitate şi CSR al OMV Petrom, a fost implicată în proiecte precum „Ţara lui Andrei”, „România Meseriaşă” sau „România plantează”.

Începând din 2020 a revenit în media, unde realizează o emisiune la postul de radio Europa FM. Prezentă la ALTCEVA, Mona Nicolici și-a mărturisit regretele profesionale, a vorbit despre „rivalitatea” cu Andreea Esca și a recunoscut că îi este dor de televiziune.

Urmărește podcastul integral cu Mona Nicolici doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being