Modelele de podium defilează şi în ultimul trimestru de sarcină!

Situaţie nouă pentru spectatorii aflaţi la prezentările de modă ce au loc în această perioadă, la Săptămâna Modei de la Paris. Practic, unul dintre creatori a scos pe podium un model aflat în ultimul trimestru de sarcină.
Modelele de podium defilează şi în ultimul trimestru de sarcină!

Situaţie nouă pentru spectatorii aflaţi la prezentările de modă ce au loc în această perioadă, la un festival din Paris. Practic, unul dintre creatori a scos pe podium un model aflat în ultimul trimestru de sarcină.

Ce dacă ai burtă, poţi purta liniştită rochie mulată şi tocuri! Julien Fournier a inclus în colecţia sa Haute-Couture Spring-Summer 2013 şi rochii elegante, de seară, pentru gravide. Astfel că, spectatorii au putut să vadă defilând pe podium o femeie însărcinată în ultimul trimestru, purtând o rochie neagră, lungă, cu bretele şi aplicaţii albe.

Dacă a fost cu adevărat vorba despre o gravidă sau a apelat la o burtă falsă nu se ştie, însă stresul caracteristic prezentărilor de moă, oboseala şi mai ales tocurile înalte pot reprezenta un pericol pentru sănătatea mamei şi a copilului.