miniLibri, singurul târg de carte pentru copii, între 7 şi 9 decembrie la Plaza Mall

Singurul târg de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, se desfăşoară anul acesta între 7 şi 9 decembrie la Plaza Mall. Ca de obicei, intrarea este liberă pentru toţi iubitorii de carte, între orele 10.00 - 22.00.
03.12.2012
miniLibri, singurul târg de carte pentru copii, între 7 şi 9 decembrie la Plaza Mall

Singurul târg de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, se desfăşoară anul acesta între 7 şi 9 decembrie la Plaza Mall. Ca de obicei, intrarea este liberă pentru toţi iubitorii de carte, între orele 10.00 – 22.00.

Expozanţii vor aduce cărţi, softuri educaţionale şi e-readere. Copiii vor putea veni cu cărţi de acasă ca să facă schimb între ei sau ca să doneze pentru biblioteci rurale.

Vor exista ateliere de imaginaţie – activităţi de scris şi ilustrare poveşti, spectacole de teatru de umbre după poveşti cunoscute, dar şi expoziţie cu vânzare – obiecte decorative create de copiii de la Gradiniţa Bambi.

Nici în acest an, la cea de-a şasea ediţie a târgului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni să citească sau să reinventeze poveşti cu ajutorul copiilor.

Cei prezenţi la miniLibri vor putea participa la jocuri, concursuri amuzante şi tombole, cu premii pe gustul copiilor şi multe alte surprize.

Scopul acestui târg este să stârnească interesul copiilor pentru citit şi să transforme lectura într-un mijloc de relaţionare între părinţi şi copii.

„Toate fondurile obţinute din donaţii şi sponsorizări vor fi investite în continuarea programului „Un start bun în viaţă”. Obiectivul acestui program este de a organiza servicii de educaţie timpurie de calitate, în parteneriat cu autorităţile locale, în zone urbane cu economie slab dezvoltată, cu populaţie mixtă din punct de vedere etnic.”, spune Carmen Lică, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri.

Târgul de carte miniLibri este organizat de Centrul Step by Step pentru Educaţie şi  Dezvoltare Profesională, Gradiniţa Bambi, Şcoala Step by Step şi Centrul 2 FasTracKids.

Mai multe informaţii despre târg găsiţi pe milibri.ro şi pe facebook.com/minilibri.

 

 

Slăbirea face bine, indiferent de regim
Slăbirea face bine, indiferent de regim
Cel mai nou articol Video:
Chef Vasi Bejenaru: cea mai gustoasă rețetă de fasole cu ciolan afumat
Recomandări:
Mai oferă vaccinurile actuale protecție împotriva variantei Omicron?
Mai oferă vaccinurile actuale protecție împotriva variantei Omicron?
O femeie de 30 de ani, vindecată de HIV fără tratament
O femeie de 30 de ani, vindecată de HIV fără tratament