Mila Kunis și Ashton Kutcher donează 3 milioane de dolari pentru Ucraina. Actrița: N-am fost niciodată mai mândră că sunt ucraineancă

  • Publicat:
Mila Kunis și Ashton Kutcher donează 3 milioane de dolari pentru Ucraina. Actrița: N-am fost niciodată mai mândră că sunt ucraineancă
Foto: YouTube

Mila Kunis și Ashton Kutcher vor să ofere un ajutor substanțial Ucrainei în fața invaziei ruse. Cuplul a început o strângere de fonduri cu speranța de a ajunge la 30 de milioane de dolari. Ei au contribuit deja cu 3 milioane de dolari.

Inițiativa cuplului pare a fi una de succes, întrucât la doar 3 ore de la crearea paginii GoFundMe, aproape 500 de oameni au donat un total de 2,5 milioane de dolari, potrivit CNN. Ei speră să ofere ajutor tuturor celor afectați de războiul declanșat de Vladimir Putin.

Mila Kunis a povestit într-un videoclip despre faptul că s-a născut și a petrecut primii ani din viață în Ucraina, până în 1991, când a emigrat alături de familia ei în SUA.

Mila Kunis: „N-am fost niciodată mai mândră că sunt ucraineancă”

„Sunt o americancă mândră. Iubesc tot ce a făcut această țară pentru mine și familia mea, însă n-am fost niciodată mai mândră ca acum că sunt ucraineancă”, a spus Mila Kunis.

„Iar eu n-am fost niciodată mai mândru să fiu căsătorit cu o ucraineancă”, a adăugat Ashton Kutcher.

„În vreme ce suntem martorii curajului oamenilor din această țară (Ucraina n.r.), suntem martori și ale nevoilor celor care au ales siguranța”, adaugă actorul.

Mila Kunis și Ashton Kutcher vor să ajute refugiații să aibă cazare și toate cele necesare.

„Ucrainenii sunt oameni mândri și curajoși care merită ajutorul nostru. Atacul nedrept asupra Ucrainei și a umanității este devastator, iar ucrainenii au nevoie de sprijinul nostru”, a spus Mila Kunis, care a precizat că a donat, alături de soțul ei suma de 3 milioane de dolari.

Puteți accesa pagina GoFundMe aici

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Tudor - Redactor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân