Mila Kunis: „Îmi spăl câinii mai des decât copiii”

În emisiunea The Ellen DeGeneres Show, Mila Kunis vorbește despre decizia ei și a soțului ei, Ashton Kutcher, de a-și spăla copiii “doar atunci când sunt murdari”.
  • Publicat:
Mila Kunis: „Îmi spăl câinii mai des decât copiii”
Foto> Instagram

De mai bine de două luni, pe Internet a început o “dezbatere” despre frecvența cu care ne spălăm, iar Mila Kunis continuă să atragă toate privirile asupra ei. Într-un nou episod al emisiunii The Ellen DeGeneres Show, actrița vorbește despre decizia ei și a soțului ei, Ashton Kutcher, de a-și spăla copiii “doar atunci când sunt murdari”, glumind că “ne spălăm cățeii, e lumea mai fericită acum?”. Întrebată de gazda emisiunii dacă își spală câinii mai des decât copiii, vedeta a răspuns “categoric”.

“Nu ne spălăm copiii prea des sau pe noi”, a continuat Mila Kunis. “Îmi fac duș în fiecare zi, dar nu-mi spăl părul zilnic și nici nu mi se pare necesar. Intenționez să-mi spăl copiii în fiecare zi și chiar îmi zic asta, dar vine ora de culcare și uit și să-i hrănesc”

Mila Kunis și controversa creată

Kunis și Kutcher au stârnit controverse legate de rutina de îngrijire a familiei înca din luna iulie, când cuplul a avut o apariție la podcast-ul Armchair Expert. În timpul episodului, actrița a explicat că “nu se spală pe corp cu săpun în fiecare zi”, iar Ashton Kutcher a mărturisit că se spală doar la subraț și în zona intimă. Dar nu asta a stârnit reacții în mediul online, ci faptul că au dezvăluit că pe cei mici ( Wyatt- 6 ani și Dimitri- 4 ani) îi spală doar atunci când murdăria este vizibilă. “Altfel n-are niciun rost”, spune Ashton Kutcher.

Ca răspuns la cele declarate, mai multe vedete au început să-și dezvăluie rutina de îngrijire personală. Kristen Bell, de exemplu, a mărturisit că așteaptă ca cei mici să elimine mirosuri neplăcute pentru că acesta este semnul biologic al corpului că trebuie curățat.  Jake Gyllenhall la rândul lui a spus că “baia mi se pare din ce în ce mai puțin necesară”, în timp ce Cardi B a scris revoltată pe Twitter: “Ce se întâmplă cu oamenii care spun că nu fac duș? Provoacă mâncărimi”.

În ciuda controversei create, Mila Kunis rămâne la deciziile sale.

“Suntem în vreme de COVID. Cine se spală? Nici ieșim din casă. Cui îi pasă?”

Un chestionar recent condus de YouGov arată că 17% dintre englezi se spală mai rar decât o făceau înainte de pandemie, iar un alt chestionar arată că aproape 70% dintre americani n-au folosit intenționat deodorant în ultimul an pentru că nu se întâlneau cu alte persoane.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân