Mi-e poftă de un hamburger autentic…

Dacă papilele tale gustative s-ar simţi în al nouălea cer după un asemenea răsfăţ, dar vârsta şi silueta nu-ţi mai permit o evadare într-un fast-food, e timpul să-ţi prepari singură un hamburger sănătos.
Mi-e poftă de un hamburger autentic…

Dacă papilele tale gustative s-ar simţi în al nouălea cer după un asemenea răsfăţ, dar vârsta şi silueta nu-ţi mai permit o evadare într-un fast-food, e timpul să-ţi prepari singură un hamburger sănătos.

Amestecă într-un bol 400 g de carne tocată slabă de mânzat, un ou bătut, un morcov ras, o lingură de muştar bio şi un căţel de usturoi tocat.

Din această compoziţie, modelează 4 hamburgeri, dă-i puţin prin făină şi pune-i la rece.

Lasă-i o oră în frigider şi apoi pune-i pe grătar 10 minute până sunt gata. O porţie are 350 de calorii şi abundă în proteine.

Consumă hamburgerul cu multă salată de sezon pentru ca fibrele din legume să absoarbă din grăsimi. Astfel, se elimină o parte din ele şi nu se mai depun în organism.
 

Sursa: ediţia tipărită a revistei Ce se întâmplă, Doctore?

 

Tags:
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată