Festivalul verii – Summer Well, în acest week-end pe Domeniul Ştirbey

Festivalul Summer Well revine şi în această vară pe 11 şi 12 august la Domeniul Ştirbey din Buftea, promiţând muzică bună şi distracţie pe parcursul celor două zile de week-end.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Festivalul verii - Summer Well, în acest week-end pe Domeniul Ştirbey

Festivalul Summer Well revine şi în această vară pe 11 şi 12 august la Domeniul Ştirbey din Buftea, promiţând muzică bună şi distracţie pe parcursul celor două zile de week-end.

Pe 11 august, vor concerta trupele Hurts, Patrick Wolf, The Asteroids Galaxy Tour, Wolf Gang şi Citizens, iar pe 12 august The Stone Roses, The Vaccines, Glasvegas, The Big Pink şi Zulu Winter.

Porţile se vor deschide la ora 15 în fiecare zi de festival, iar concertele vor începe după amiaza la ora 17:15 şi se vor încheia la miezul nopţii.

Cei interesaţi pot cumpăra abonamente valabile pentru ambele zile ale festivalului la preţul de 129 lei din orice Orange shop sau de pe www.easytickets.ro sau www.eventim.ro.

Şi anul acesta, concursul “I’m with the BAND” oferă şansa clienţilor Orange de a fi alături de trupa preferată, în backstage şi pe tot parcursul concertului.
Acest concurs oferă şansa participanţilor de a se bucura de acelaşi tratament ca şi artiştii care vor urca pe scenă: 2 nopţi de cazare la hotelul unde stau şi muzicienii, o maşină care vă va duce la festival şi chiar propria zonă de backstage, află mai multe detalii pe site-ul festivalului în secţiunea “I’m with the BAND”.

Domeniul Ştirbey din Buftea se află la 15 km de Bucureşti, fiind una dintre cele mai frumoase zone din jurul Bucureştiului, o locaţie perfectă pentru festival.

Domeniul Stirbey este un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de către familiile boiereşti care l-au locuit de-a lungul ultimelor două secole – Ştirbei şi Bibescu – care a fost modernizat şi dotat în anii recenţi de proprietarii săi, Bucharest Arena.

Zona principală a festivalului va fi Peluza Centrală, acolo unde va fi amplasată scena principală a festivalului. În jurul lacului interior vor exista terase şi zone de relaxare, iar pe malul lacului Buftea va fi din nou Sunset Cafe.

Zona „food court” se va extinde (la fel şi oferta culinară a festivalului) şi noi zone de activităţi (indoor şi outdoor) vor fi dezvoltate în sala Regina Maria şi în Palatul Stirbey. Partenerii festivalului pregătesc programe care să umple ziua de festival şi care să adauge un plus de distracţie pentru cei care îşi doresc ceva mai mult decat muzică live.

Cei interesaţi să ajungă la festival vor avea la dispoziţie mijloace de transport în comun, dar se va putea ajunge la Summer Well şi cu maşinile proprii folosind unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogoşoaia sau Corbeanca.

Mai multe informatii despre Summer Well 2012 puteti afla pe www.summerwell.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân