Metode ciudate de a slăbi

Persoanele care beau, de două ori pe zi, 1 - 3 linguri de apă îndulcită sau 1 - 2 linguri de ulei de măsline, între mese, înregistrează o scădere a apetitului, potrivit lui Seth Roberts, un psiholog american care a pus la punct dieta Shangri-La.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Metode ciudate de a slăbi

Persoanele care beau, de două ori pe zi, 1 – 3 linguri de apă îndulcită sau 1 – 2 linguri de ulei de măsline, între mese, înregistrează o scădere a apetitului, potrivit lui Seth Roberts, un psiholog american care a pus la punct dieta Shangri-La.

Adăugarea de condimente foarte aromate în mâncare este o altă metodă care ne poate scăpa de kilogramele nedorite. Acestea pot oferi un mai bun control asupra porţiilor – creierul este astfel forţat să fie atent la noile arome. Cu cât combinaţia de arome este mai insolită, cu atât este mai eficace. În plus, condimente precum scorţişoara şi chimenul sunt pline de antioxidanţi.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”