Madonna: “Nu există nicio şansă de împăcare!”

Cântăreaţa Madonna s-a despărţit de iubitul ei, dansatorul Brahim Zaibat, în vârstă de 25 de ani, punând astfel capăt unei relaţii care a durat trei ani, informează presa internaţională.
Madonna: “Nu există nicio şansă de împăcare!”

Cântăreaţa Madonna s-a despărţit de iubitul ei, dansatorul Brahim Zaibat, în vârstă de 25 de ani, punând astfel capăt unei relaţii care a durat trei ani, informează presa internaţională, citată de Mediafax.

Potrivit presei americane, Madonna, în vârstă de 55 de ani, care s-a întors de curând la New York, după o călătorie efectuată în scopuri caritabile în Haiti, alături de fostul ei soţ, actorul Sean Penn, a luat decizia de a se despărţi de Brahim Zaibat, după ce acesta a acceptat să lucreze pentru versiunea franceză a emisiunii-concurs „Dancing With The Stars” („Dansez pentru tine”).
„Madonna a considerat că acea colaborare era prea lipsită de gust”, a declarat o sursă pentru PerezHilton.com.

O altă sursă afirmă că relaţia Madonnei cu Brahim Zaibat s-a încheiat în mod firesc, din cauza distanţei şi a obligaţiilor profesionale ale celor doi parteneri. Potrivit aceleiaşi surse, Madonna s-a simţit „folosită” şi spune că „nu există nicio şansă de împăcare”.
În ultimele luni, foştii parteneri de cuplu au fost văzuţi împreună doar de câteva ori, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora Madonna ar vrea să aibă din nou o relaţie cu Sean Penn, de care a divorţat în 1989, după o căsnicie turbulentă care a durat patru ani.

În noiembrie, Madonna a fost însoţită de fiul ei în vârstă de 13 ani, Rocco – al cărui tată este regizorul britanic Guy Ritchie -, în călătoria din Haiti, statul insular devastat de un seism puternic în urmă cu trei ani, unde au participat, alături de Sean Penn, la o serie de acţiuni umanitare organizate de fundaţia de caritate a actorului, Haitian Relief Organisation.
Acea călătorie a avut loc la puţin timp după ce Sean Penn a declarat că fosta lui soţie este „foarte fierbinte”, după ce a asistat la un concert al acesteia, la Los Angeles, în luna octombrie.
Prima căsătorie a Madonnei, cu actorul Sean Penn, s-a încheiat în 1989 după un mariaj de patru ani.

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate