Klintensiv®, singurul producător de dezinfectanți profesionali care aduce expertiza din spitale în casele consumatorilor, își extinde portofoliul pentru mass market (P)

  • Publicat:
Klintensiv®, singurul producător de dezinfectanți profesionali care aduce expertiza din spitale în casele consumatorilor, își extinde portofoliul pentru mass market (P)

Klintensiv®, producător român cu experiență de peste 11 ani pe piața dezinfectanților și-a extins capacitatea de producție în 2021 în urma unei investiții de 1 milion Euro. Compania produce dezinfectanți profesionali sub marcă înregistrată la nivel european, dar și produse pentru curățenie, produse de îngrijire personală și repelenți. Portofoliul de produse ajunge în unitățile sanitare, HoReCa, industria alimentară și clădirile de birouri, iar din 2021 și la consumatorul final prin brandul KlinAll. Klintensiv® a fost cel mai vândut brand în instituțiile și spitalele din România în 2020 și numărul 1 în distribuție numerică în 2021.

KlinAll® – Dezinfectanți casnici cu eficacitate dovedită în spitale

Brandul KlinAll® este destinat publicului larg, pentru uz casnic și personal, pentru dezinfectarea suprafețelor din spațiul de locuit și a tegumentelor. Produsele KlinAll® se remarcă datorită capacității de a elimina microorganisme care cauzează peste 90 de boli, între care afecțiuni gastrointestinale, meningită, viroze, pneumonie și multe altele.

KlinAll® cuprinde produse cu întrebuințări și caracteristici distincte: dezinfectanți pentru mâini, pentru suprafețe, dezinfectanți pentru aer condiționat, care elimină factorii alergenici și detergent pentru rufe.

Primul dezinfectant KlinAll® pentru exteriorul încălțămintei din portfoliul Klintensiv®

Klintensiv® își îmbogățește portofoliul cu un nou produs: KlinAll®, dezinfectant pentru exteriorul încălțămintei. Produsul curăță și dezinfectează dintr-o singură aplicare, eliminând astfel riscul de a aduce în casă murdăria sau diverse microorganisme, prin intermediul exteriorului încălțămintei.

Noul produs KlinAll® are acțiune dovedită bactericidă, virucidă și fungicidă, sumă unică de caracteristici certificate de instituții acreditate. Mai mult, produsul nu pătează și nu decolorează și are în compoziția sa 99% ingrediente biodegradabile.

Alături de restul produselor din gama KlinAll®, dezinfectantul pentru încălțăminte este disponibil în principalele lanțuri de supermarketuri și magazine, farmacii, cât și în magazinul online www.klintensiv.ro.

KlinAll®

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân