Protejează sănătatea femeilor dragi cu un cadou minunat!

  • Publicat:
  • Actualizat:
Protejează sănătatea femeilor dragi cu un cadou minunat!

În luna martie, sărbătorim femeile – acele ființe fascinante, curajoase și înțelepte, care ne fac viața mai frumoasă. Fie că sunt mame, soții, partenere, prietene, surori sau fiice, ne dorim ca aceste femei minunate să fie sănătoase!

Cu toții știm că sănătatea este cel mai prețios lucru, iar un control complet al stării de sănătate poate fi un cadou minunat pentru a ne arăta grija și afecțiunea pentru femeile dragi din viața noastră.

În perioada 1–31 martie 2022, SANADOR oferă 10% reducere la pachetul Control complet pentru EA.

Fiindcă este mai ușor să previi decât să tratezi, un control amănunțit al stării de sănătate, prin consultații medicale de specialitate, analize de laborator, investigații imagistice și explorări funcționale, poate ajuta la depistarea precoce a unor posibile patologii.

Din grijă pentru sănătatea femeilor, SANADOR a conceput pachetul „Control complet pentru EA”, ce cuprinde investigații medicale deosebit de utile pentru diagnosticul timpuriu al unui mare număr de afecțiuni. În doar 24 de ore, pacientele parcurg toate etapele unui control medical amănunțit, iar la final primesc concluziile examenelor medicale efectuate și o evaluare precisă a stării de sănătate.

SANADOR oferă pacienților acces la cele mai moderne servicii medicale, realizate de medici specialiști cu vastă experiență, folosind echipamente de ultimă generație și tehnologii de top. Astfel, orice problemă de sănătate poate fi tratată rapid și eficient!

Totodată, din dorința de a sprijini pacienții să opteze pentru un stil de viață sănătos, bazat în primul rând pe prevenție, luna aceasta, pentru evaluarea stării de sănătate, SANADOR a pregătit și alte oferte cu reduceri speciale la servicii medicale.

Află mai multe detalii despre promoțiile lunii și programează-te la 021 9699, Call Center disponibil non-stop.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân