Zilele Baby SANADOR îți aduc reduceri pentru pachetele de naștere!

  • Publicat:
  • Actualizat:
Zilele Baby SANADOR îți aduc reduceri pentru pachetele de naștere!

Ești viitoare mămică și încă nu ai decis care este maternitatea unde îți vei întâlni pentru prima oară bebelușul? Alege Maternitatea SANADOR! Aici ai acces la servicii medicale integrate, dotări de ultimă generație și o echipă medicală empatică și cu vastă experiență.

Blocul de nașteri al Spitalului Clinic SANADOR este conectat cu cea mai performantă secție de terapie intensivă neonatală din sectorul medical privat, asigurând cele mai bune îngrijiri pentru nou-născuți.

Cei mici pot rămâne cu mamele în rezervă (sistem rooming-in) sau pot sta în secția de nou-născuți, sub atenta supraveghere a personalului medical din Secția de Neonatologie.

De ce să alegi Maternitatea SANADOR?

Beneficiile nașterii la SANADOR includ:

✅ O secție de neonatologie modernă și complexă, cu terapie intensivă neonatală;

✅ Rezerve single sau duble cu sistem de rooming-in pentru nou-născuți;

✅ Medici primari neonatologi, cu experiență în terapia intensivă neonatală, cu linii de gardă permanentă;

✅ Asistente medicale specializate în neonatologie și în terapie intensivă neonatală;

✅ Consiliere în alăptare, imediat după naștere;

✅ Compartiment de primiri urgențe adulți și copii, cu 21 linii de gardă disponibile non-stop și flotă proprie de ambulanțe;

✅ Primești un abonament medical de pediatrie gratuit pentru primul an de viață al bebelușului.

Maternitatea SANADOR susține alăptarea la sân din primele ore de la naștere. Astfel, mamele nou-născuților la termen sănătoși sunt îndrumate să pună copilul la sân cât mai repede și cât mai frecvent. Secția dispune de personal specializat, care asigură suport și consiliere proaspetelor mămici.

În cazul în care nou-născuții nu pot fi alăptați la sân sau se află în Secția de Terapie Intensivă, le asigurăm mamelor consiliere în alăptare și pompe profesionale de sân, astfel încât micuții să poată beneficia de laptele matern cât mai repede.

În plus, în perioada 1–4 martie 2022, poți beneficia de reduceri pentru pachetele de naștere disponibile în cadrul Maternității SANADOR, în cadrul campaniei Zilele BABY SANADOR.

Află mai mult despre Maternitatea SANADOR și campania Zilele Baby SANADOR aici.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”