IREAL! Vizită la dentist transformată în 8 zile de spitalizare. „A refuzat să-mi dea antibiotic și mi-a dat o cremă”

O femeie din San Diego a avut parte de 8 zile de spitalizare la Sharp Memorial Hospital cu o infecție severă, după o vizită la medicul dentist pentru o coroană dentară.
  • Publicat:
IREAL! Vizită la dentist transformată în 8 zile de spitalizare. „A refuzat să-mi dea antibiotic și mi-a dat o cremă”
Foto: colaj screenshot CBS-8

O femeie din San Diego a avut parte de 8 zile de spitalizare la Sharp Memorial Hospital cu o infecție severă, după o vizită la medicul dentist pentru o coroană dentară. Traci Parker, femeia în cauză, susține că medicul nu a bagat-o în seamă atunci când aceasta i-a spus că simte că ceva este în neregulă.

După ce și-a făcut coroana dentară, o proteză dentară ceramică care înlocuieşte partea vizibilă a unui dinte deteriorat sau devitalizat, femeia s-a confruntat cu dureri și a încercat să ia legătura cu medicul dentist, informează CBS-8.

„Am sunat în următoarea săptămână și i-am spus că durerea se înrăutățește și că simt că este o infecție, nu doar durerea produsă de coroană și mi-a spus că poate e nevoie doar de o ajustare a mușcăturii”, a declarat femeia pentru CBS-8.

Potrivit Cleveland Clinic, durerea după coroana dentară este neobișnuită. Deși este perfect normal să existe o sensibilitate, durerea și disconfortul care să nu te lase să dormi nu trebuie să existe”

O infecție dentară, precum un abces, se poate răspândi în tot corpul, scrie Mayo Clinic. Astfel, pot apărea complicații severe precum sepsis, o infecție care se poate răspândi în corp și poate pune viața pacientului în pericol.

După ce femeia a revenit pentru ajustarea coroanei, durerea nu a dispărut, ba din contră, s-a înrăutățit.

„Am întrebat medicul dacă poate să-mi dea niște antibiotice pentru că simt că se întâmplă altceva, dar m-a refuzat și mi-a dat o cremă Tylenol. Dar mai apoi durerea era atât de mare încât mă durea toată fața”, a povestit Parker.

Femeia a vizitat mai apoi un specialist care atunci când a văzut-o i-a spus că trebuie să meargă de urgență la spital. Astfel, Traci Parker a ajuns la spitalul din San Diego, unde a fost spitalizată mai bine de o săptămână.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân