În Japonia clienţii pot lua masa dezbrăcaţi dacă îndeplinesc ACEST criteriu

Lumea restaurantelor neconvenţionale adaugă un nou trend – cel al restaurantelor în care clienţii pot lua masa dezbrăcaţi. Japonia este ultima ţară în care a ajuns noul trend după ce astfel de restaurant au fost deschise şi în Australia şi Marea Britanie.
  • Publicat:
  • Actualizat:
În Japonia clienţii pot lua masa dezbrăcaţi dacă îndeplinesc ACEST criteriu

Lumea restaurantelor neconvenţionale adaugă un nou trend – cel al restaurantelor în care clienţii pot lua masa dezbrăcaţi. Japonia este ultima ţară în care a ajuns noul trend după ce s-au deschis astfel de restaurante în Australia şi Marea Britanie.

Restaurantul se va deschide pe 29 iulie, iar cei care vor să ia masa în costumul lui Adam şi Eva vor avea  parte de o experienţă culinară ieşită din comun.

Restaurantul Amrita, termen care în sanscrită înseamnă „imortalitate”, promite că doritorii vor avea ocazia unei mese în stil natural cu meniu organic, numai potrivit pentru zei. Mai mult, clienţilor li se va oferi posibilitatea de a alege între o togă în stil roman sau lenjerie intim[ din hârtie.

Experinţa nu este deloc una ieftină. Preţurile încep de la 102 de lire şi pot urca până la 200 de lire.

În plus, există o listă lungă de reguli pentru clienţi – iar cei care nu îndeplinesc criteriile dure, nu pot lua masa la acest restaurant.
Orice persoană mai tânără de 26 de ani sau cu o vârstă peste 60 de ani nu se poate bucura de o masă la acest restaurant.

Un alt criteriu surprinzător vizează excesul de kilograme. Pe pagina de web a restaurantului Amrita, patronii anunţă că orice client care are cu 15 kilograme mai mult decât greutate medie pentru înălţimea lui nu va primit în restaurant. Purtătorul de cuvânt al restaurantului a explicat pentru Agence France – Press (AFP): „Dacă ar fi permis accesul persoanelor supraponderale, aceasta ar putea crea neplăceri altor clienţi. Clienţii pot vedea regulile pe pagina noastră de web. Intenţia noastră este să cream o atmosferă şi o estetică inspirate de Roman Antică, asemeni picturile pe care le poţi admira în muzeu.”

Cu toate acestea, patronii îşi rezervă dreptul de a face excepţii în cazul anumitor persoane, în funcţie de propriile criterii estetice.
Pozele şi telefoanele nu sunt premise în restaurant.

Restaurantul japonez se deschide la o câteva săptămâni după ce restaurante similar au fost inaugurate cu success în Melbourne şi Londra. The Bunyadi din Londra este foarte popular şi are o listă de aşteptare de 29 de mii de persoane, în condiţiile în care s-a deschis de numai o lună. Oameni de toate vârstele s-au înghesuit să prindă o masă, iar toţi s-au declarat încântaţi de ideea de a renunţa la haine pentru a lua masa împreună cu alţi necunoscuţi dezbrăcaţi. În  Londra, preţurile pornesc de la 55 de lire de persoană.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”