Igrasie și jeg! Ireal cum arată saloanele Spitalului de Copii din Cluj-Napoca

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca este un focar de infecție! În mediul online circulă imagini revoltătoare.
  • Publicat:
Igrasie și jeg! Ireal cum arată saloanele Spitalului de Copii din Cluj-Napoca
Foto: Stiri de Cluj

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca este un focar de infecție! În mediul online circulă imagini revoltătoare cu mizerie, gândaci și igrasie, transmise de către un tată disperat, de groaza soției internată acolo cu copilul, scrie Știri de Cluj.

„Imaginile pe care le vedeți sunt din baia de la etajul 2, în fața saloanelor 21, 22, 23. Un tată disperat de groaza soției internată acolo cu copilul mi-a transmis aceste imagini”, a relatat deputatul Emanuel Ungureanu.

Știri de Cluj a relatat situația unei mămici care a reclamat faptul că la Spitalul de Copii din Cluj, mai precis la Clinica de Pediatrie 1, sunt gândaci în salon, pe holuri și în baie.

„Sunt internată cu bebe la Pediatrie 1, în Cluj. Sunt niște condiții de nedescris. Gândaci în salon, pe hol, în baie. Chiuveta înfundată, nu este apă caldă în salon, tavanul găurit la baie, gresie este dezlipită, mizerie. Nu este de ajuns ca suntem internați cu copilașii aici, unii doctori vorbesc urât și ridică tonul la mămici, dacă îndrăznesc să le întrebe ceva. Așa ceva nu se poate și nu ar trebui să existe așa ceva în niciun spital, mai ales într-un spital de copii”, a reclamat o mămică.

Direcția de Sănătate Publică Cluj s-a dus în control, mai mult de gura lumii, care s-a alertat după acest caz.

„Am constatat că ultima dezinsecție a fost făcută în urmă cu două săptămâni, saloanele 11, 12 și 13 erau conforme, grupurile sanitare neconforme erau închise, iar pacienților din saloanele fără grupuri sanitare li s-a asigurat acces la alte grupuri sanitare conforme, de la saloanele renovate. În perioada următoare, conform graficului de lucrări, vor intra în renovare și celelalte saloane”, a declarat dr. Mihai Moisescu, directorul DSP Cluj, citat de ȘtiriMed.

Părinții continuă să se plângă de calitatea serviciilor de la Spitalul Clinic de Copii, unde parcă reclamațiile nu se termină niciodată. Un părinte care a fost luni dimineața la spital s-a lovit de vechile probleme.

”Bătaia de joc de la Spitalul de copii aflat în ograda lui tise condus de un manager care e și medic cu salar de 6000 de euro pe luna, vezi Doamne să managerieze, iar copii stau în saloane cu igrasie și jeg, dacă nu ești atent îți cad germeni în mâncare, iar pe de altă parte într-o încăpere de sub 10 m2 se rezolva și ambulatoriu și urgenta chirurgicala/ortopedică și cei cu bilete de trimitere! 6 scaune pentru copii în contextul în care azi erau minim 30 de adulți cu copii bolnavi, majoritatea operați sau cu fracturi. Sunt de apreciat doctorii și asistentele care încearcă sa își facă treaba în conditiile astea, însă după cum puteți vedea și dvs e plin de ”căpușe umane” în conducerea spitalului! Numa „bossu” are direct aprox. 31.000 pe luna (6000 de euro direct). Aaaaa, să nu mai punem la câți bani intra din parcarea suprataxată! Aia cu 20 lei oră.

Apropo…. Acum ceva timp Codin Maticiuc a dorit sa renoveze spitalul pe portofelul lui însă nenea ala cu 6000 de euro salariu, care e manager, a refuzat”, ne-a relatat un părinte.

Părintele s-a mai întrebat de ce încasează managerul un salariu așa mare, dacă problemele nu sunt rezolvate de ani de zile. ”Oare managerul asta ce face asa special de 6000 de euro salar? Veghează sa nu fie igrasie în spital și sa aibă o camera de triere adecvata copiilor operați? Mama lor de jegoși!”, a mai spus părintele.

Acesta a felicitat personalul medical. ”Am rămas șocat când am văzut igrasia din salon… Atât pot sa spun ca doamna doctor a fost super profesionistă. Nu a luat bani sau altceva…. Și își dădea interesul”, a mai spus acesta.

În decembrie 2022, părinții au făcut scandal din cauza condițiilor din sala de așteptare. Atunci, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, și-a cerut scuze și a promis că vor fi luate măsuri, pentru că Spitalul de Copii Cluj este în subordinea instituției pe care o conduce.

Surse:

https://www.stiridecluj.ro/social/spitalul-groazei-din-cluj-care-colcaie-de-gandaci-un-tata-disperat-de-groaza-sotiei-internata-acolo-cu-copilul-a-transmis-imaginile-video

https://www.stiridecluj.ro/social/parinte-catre-managerul-spitalului-de-copii-cluj-are-6-000-de-euro-salariu-iar-copiii-stau-in-saloane-cu-igrasie-si-jeg-foto

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: