„Vomitam sânge! M-au trimis să mor acasă!” – Experiența de coșmar a unei paciente care și-a tăiat stomacul într-o clinică din Turcia pentru că „era mai ieftin”

  • Publicat:
„Vomitam sânge! M-au trimis să mor acasă!” - Experiența de coșmar a unei paciente care și-a tăiat stomacul într-o clinică din Turcia pentru că „era mai ieftin”
foto: instagram

O femeie din Irlanda a povestit experiența groaznică prin care a trecut în urma unei operații de micșorare a stomacului în Turcia. Leanne O’Driscoll, în vârstă de 43 de ani, a ales să se opereze în altă țară pentru că prețul era mult mai mic. Din nefericire, ce a urmat pentru ea este de-a dreptul șocant!

Leanne: „Vomitam sânge! M-au trimis să mor acasă!”

Leanne O’Driscoll, o mamă din Irlanda, a ales să-și facă o intervenție gastrică la o clinică din Turcia, dar aproape că a fost la un pas de a-și pierde viața. Femeia, mamă a trei copii, cântărea peste 100 de kilograme, așa că s-a gândit că o operație de micșorare a stomacului o va ajuta să slăbească. Din nefericire, experiența a fost una teribilă pentru ea!

Leanne, alături de trei prieteni, au decis să călătorească în Turcia pentru procedură. Înainte, ea a contactat clinica pentru a le furniza informațiile necesare operației. Într-un interviu pentru The Sun, aceasta a explicat că i s-a părut ciudat că nu i-au cerut date cu privire la istoricul ei medical, ci doar numele, vârsta și greutatea ei.

Cu toate acestea, a ales să călătorească în Turcia pentru operație. Ajunsă acolo, Leanne O’Driscoll a fost transportată la spitalul unde urma să i se facă intervenția. I s-au prelevat probe de sânge și au fost efectuate testele la plămâni, inimă și rinichi.

foto: Instagram

Intervenția de micșorare a stomacului a fost un eșec

Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură radicală, iar operația a fost urmată de complicații majore pentru Leanne.

„Vărsam sânge. Când prietenii mei au sunat-o pe asistentă, asistenta a spus că acest lucru e normal. Mi-au făcut o radiografie și mi-au spus că totul este în regulă și că aș putea pleca acasă. Când m-am întors de la operație, mi-au schimbat halatul de spital și mi-au pus un alt halat curat. Mi s-a părut ciudat!”, a mărturisit terifiată aceasta.

Când s-a întors acasă, rudele au fost șocate de cum arăta. În cele din urmă, sora și soțul ei au adus-o la Spitalul Universitar din Limerick, unde i s-a confirmat că avea o infecție gravă în tot corpul.

I-au tăiat splina în timpul operației

În timpul procedurii, medicii din Turcia i-au tăiat splina, dar au omis să-i spună acest lucru. A încercat să contacteze spitalul din Turcia, dar fără succes!

Nu mi-au spus asta pentru că ar fi trebuit să plătesc în plus pentru ca ei să-mi scoată splina definitiv. Dar pentru că nu le-am plătit banii în plus la momentul respectiv, pentru că nu știam că se va întâmpla, pur și simplu m-au trimis acasă așa.”, a mai adăugat femeia.

Din păcate, Leanne va trebui să ia antibiotice pentru tot restul vieții și să facă controale regulate. Medicii de la Spitalul Universitar din Limerick au reușit să-i îndepărteze cu succes splina afectată și i-au administrat litri de sânge.

Sursa: The Sun

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân