Primești gratis gogoși pentru tot anul dacă prezinți adeverința de vaccinare anti-COVID

  • Publicat:
  • Actualizat:
Primești gratis gogoși pentru tot anul dacă prezinți adeverința de vaccinare anti-COVID

Adeverința de vaccinare anti-COVID este „prețul” cerut de o gogoșerie din America pentru a le oferi o gogoașă gratis, în fiecare zi, celor vaccinați anti-COVID.

Magazinul respectiv a anunțat că toți cei care vor să mănânce gratis o gogoașă, în fiecare zi, până la finalul anului 2021, nu trebuie decât să prezinte adeverința de vaccinare anti-COVID, fără să mai fie nevoie să cumpere altceva.

„Începând de astăzi vă oferim gratis o gogoașă glazurată pe zi dacă ne arătați adeverința de vaccinare anti-COVID”, scrie în anunțul recent postat pe pagina de Twitter a magazinului.

Postarea a strâns peste 50.000 de like-uri și mii de comentarii.

Patronii gogoșeriei au menționat că inclusiv persoanele vaccinate (momentan) doar cu prima doză de vaccin Moderna sau Pfizer pot solicita gogoașa gratuită zilnică.

Însă această metodă de promovare a adus și critici. Unii internauți au comentat la postarea cu pricina că „oferta” nu face decât să îngroașe rândurile persoanelor cu obezitate.

În America, potrivit unui studiu recent, două din cinci persoane au luat în greutate, în medie, 13 kilograme în ultimul an, din cauza pandemiei.

Greutatea corporală excesivă este un factor major de risc în evoluția severă a infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân