Fotografia cu cele mai multe Like-uri pe Instagram. Cui aparţine?

O fotografie de la nunta starletei Kim Kardashian cu rapperul Kanye West, în care cei doi apar în timp ce se sărută, a devenit cea mai apreciată imagine postată pe platforma Instagram în 2014.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Fotografia cu cele mai multe Like-uri pe Instagram. Cui aparţine?

O fotografie de la nunta starletei Kim Kardashian cu rapperul Kanye West, în care cei doi apar în timp ce se sărută, a devenit cea mai apreciată imagine postată pe platforma Instagram în 2014.

Imaginea a fost publicată pe contul starletei Kim Kardashian pe 27 mai şi a obţinut până în prezent peste 2,4 milioane de aprecieri de la utilizatorii Instagram, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Aceasta a devenit nu numai cea mai apreciată imagine din 2014, ci şi fotografia cu cele mai multe like-uri de la lansarea, în urmă cu patru ani, a platformei.

După imaginea cu Kim Kardashian şi Kanye West, în topul celor mai apreciate fotografii de pe platforma Instagram se află un selfie realizat de cântăreţul Justin Bieber cu iubita sa, Selena Gomez. Imaginea a primit peste 1,9 milioane de aprecieri.

O imagine publicată pe Instagram de cântăreaţa Ariana Grande, în care aceasta apare alături de Miley Cyrus, în culisele galei MTV Video Music Awards, din luna august, a obţinut 1,84 milioane de aprecieri. Această imagine se află pe locul al treilea în topul celor mai apreciate fotografii din 2014 pe Instagram.

Platforma de partajare de fotografii pe internet Instagram a fost lansată în 2010 şi a fost cumpărată în anul 2012 de Facebook, pentru aproximativ un miliard de dolari. În prezent are peste 200 de milioane de utilizatori, care publică 65 de milioane imagini pe zi.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului „Keep Up with the Kardashians”, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai la Florenţa.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, „Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. „Watch the Throne”, album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este „Yeezus”, lansat în iunie 2013.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”