Femeile cu această înălțime sunt cele mai fericite în cuplu, potrivit specialiștilor

  • Publicat:
Femeile cu această înălțime sunt cele mai fericite în cuplu, potrivit specialiștilor
Sursa foto: profimedia

Potrivit științei, femeile minione au mai multe șanse să se bucure de relații romantice pe termen lung cu bărbați disponibili și să își întemeieze familii.

De ce sunt mai fericite femeile scunde (STUDIU)

Din prisma instinctelor primare, este firesc ca femeia să caute un partener înalt, căci acesta o poate proteja și susține. Interesant este însă și faptul că bărbații, la rândul lor, adoră femeile scunde. Explicația vine din antichitate, acolo unde bărbații își doreau astfel de femei pentru reproducere.

Știm că bărbații sunt atrași de lucruri care în trecutul nostru evoluționist ar fi fost un semnal de fertilitate. Și, într-un sens, înălțimea este un semnal negativ – femeile mai înalte ajung mai târziu la pubertate și probabil caracteristicile lor sexuale secundare se dezvoltă ceva mai târziu”, explică Daniel Nettle, autorul studiului.

Citește și: STUDIU. Diferența de vârstă „ideală” dintre parteneri, pentru a nu ajunge la divorț

Femeile scunde și bărbații înalți formează cele mai fericite cupluri

Deși se știe că femeile preferă bărbații înalți pentru împerechere din motive ce țin de evoluție, niciun studiu nu a investigat dacă un soț mai înalt își face soția mai fericită”, a explicat tot el în studiu.

Studiul a fost realizat în Anglia, unde înălțimea medie a unei femei este de aproximativ 1,64 metri.

Pentru a concluziona studiul, au fost colectate date de la 7.850 de femei. După o analiză atentă a acestor informații, Nettle a confirmat faptul că „o diferență mai mare de înălțime într-un cuplu a fost asociată pozitiv cu fericirea soției”.

Citește și: Bărbații bogați preferă femeile cu sânii mici, iar cei săraci pe cele cu sânii mari STUDIU

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân