Femeie dată jos din avion pentru că are diabet: „Ceva mai ridicol n-am mai auzit în viața mea”

O femeie a avut parte de șocul vieții sale în timp ce se afla în avion.
  • Publicat:
Femeie dată jos din avion pentru că are diabet: „Ceva mai ridicol n-am mai auzit în viața mea”
sursa foto: Facebook

O femeie din Marea Britanie a fost dată jos din avion și a trăit umilința vieții sale. Helen Taylor se îmbarcase alături de soțul ei către o vacanță la Roma, când a început să transpire foarte mult. În acel moment, însoțitorii de zbor i-au comunicat că trebuie să părăsească aeronava.

Femeie dată jos din avion pentru că are diabet

Pe 2 octombrie, femeia de 56 de ani, din orașul britanic Chester-le-Streetse, îmbarcase alături de soțul său, însă, susține ea, din cauza faptului că a început să transpire foarte mult nu i s-a permis să mai călătorească cu avionul. Pasagera a încerca să le explice în zadar însoțitorilor de zbor că este la menopauză și suferă de diabet tip 2.

Aceștia nu au ascultat-o și au invitat-o să se dea jos din aeronavă pentru a fi examinată medical. După ce s-a întors de la toaleta din avion, înainte de decolare, a început să transpire abundent. Helen spune că îi crescuse glicemia.

Citește și: Impactul negativ al diabetului asupra vieții sexuale. Problemele care apar în viața intimă și soluții recomandate de medic

„Nu am auzit niciodată ceva atât de ridicol în viața mea. Nu pot să cred cum am fost tratați. A fost absolut fără sens”, a spus ea, conform Daily Mail.

Helen Taylor a mărturisit că a rămas mască și a dezvăluit că era suficient să bea un pahar cu apă pentru a-și reveni. Deși se simțea mai bine, însoțitorii de zbor au decis să o dea jos din avion, ratând astfel vacanța la Roma.

„Trebuia să stau jos, să beau un pahar cu apă și aș fi fost foarte bine”, a mai completat ea.

Acuză compania de zbor de discriminare

Acum, femeia acuză compania aeriană de discriminare. În schimb, compania aeriană Jet2 a confirmat că îi va rambursa acesteia prețul vacanței.

Citește și: Ce să bei ca să scazi rapid glicemia. Are efect instant și îți dă și energie!

„După ce a discutat cu medici specialiști din aviație, independenți, echipajul nostru bine pregătit a luat această decizie deoarece sănătatea, bunăstarea și siguranța clienților noștri sunt întotdeauna prioritatea noastră numărul unu”, a precizat un purtător de cuvânt al companiei aeriene Jet2.

După ce ea și soțul său au fost conduși prin aeroport, aceștia au fost obligați să predea și cumpărăturile pe care le-au făcut din duty-free. Deși a fost extrem de supărată, Helen Taylor a declarat că este nevoită să zboare cu aceeași companie și pe viitor, pentru că mai are 3 călătorii planificate.

Sursa: Daily Mail
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân