Experiment: tu cum arăţi după ce faci sport?

Sacha Goldberger, un fotograf profesionist de origine franceză, a expus de curând o colecţie de imagini inedited care ilustrează chipuri de persoane în două ipostaze diferite: îmbrăcate la patru ace şi după o şedinţă intensă de jogging.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Experiment: tu cum arăţi după ce faci sport?

Sacha Goldberger, un fotograf profesionist de origine franceză, a expus de curând o colecţie de imagini inedite care ilustrează chipuri de persoane în două ipostaze diferite: îmbrăcate la patru ace şi după o şedinţă intensă de jogging.

Rezultatul este  unul pur şi simplu…spectaculos. Trăsăturile se schimbă cu 180 de grade iar oamenii impecabili în costum devin, dintr-o dată, nişte figuri sleite de energie, transpirate şi aproape desfigurate de efort.

Priviţi şi vă minunaţi!

Sursa foto: sachabada.com

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”