Ediţia de toamnă Baby Boom Show – unicul târg pentru viitoare mămici şi copii – începe joi, 19 octombrie, la Romexpo – Pavilion Central

  • Publicat:
Ediţia de toamnă Baby Boom Show – unicul târg pentru viitoare mămici şi copii - începe joi, 19 octombrie, la Romexpo - Pavilion Central

Ediţia de toamnă Baby Boom Show, unicul târg pentru viitoare mămici, mămici și copii, va avea loc la Romexpo – Pavilionul Central, în perioada 19-22 octombrie 2023.

Timp de patru zile, peste 300 de branduri vin cu promoţii exclusive, special concepute pentru acest eveniment de amploare pentru mămici și copii.

Oferte exclusive, doar la Baby Boom Show

La Baby Boom Show, vizitatorii găsesc cele mai bune oferte de pe piaţă, de la cele mai cunoscute firme din domeniu, valabile doar în cele patru zile ale târgului. Reduceri substanţiale la pachete de naştere, cărucioare, scaune de maşină, servicii medicale, haine pentru copii plus multe altele, necesare părinţilor sau celor care se pregătesc de venirea pe lume a unui copil.

Baby Tech, gadgeturi revoluţionare

Pe lângă ofertele anunţate de către firmele expozante, un alt punct de interes va fi secţiunea de Baby Tech. Vizitatorii vor găsi gadgeturi revoluţionare şi produse inovatoare care fac mult mai uşoară creşterea unui nou-născut, foarte utile părinţilor atât în alimentaţia, transportul, dar și când vine vorba despre siguranţa celor mici:

  • Scaunul auto 45- 105 cm Sirona T i-SIZE
  •  Cărucior Silver Cross Jet 3
  • Încălzitor Beaba Multi Milk
  • Canpol Babies Aspirator electric nazal Easy&Natural
  • Lovi Sterilizator și uscător electric
  • Ronny – bicicletă fără pedale, pliabilă
  • Scaune auto Cybex Gold

 

Proiectul „Spitale publice din bani privați”, parte din Fundația Metropolis, vine la Baby Boom Show

La Baby Boom Show vei avea parte de o demonstrație live a celor de la Spitale publice din bani privați, vizavi de impactul muncii lor. Împreună #facem.

Tombole cu premii la Baby Boom Show

Zona tombolelor va reprezenta o atracţie în plus pentru vizitatorii Baby Boom Show. O mulţime de premii interesante sunt puse la dispoziţie de firmele care organizează tombolele: O naştere gratuită, pachet complet recoltare, scoică auto, cărucior 3 în 1, scaune auto, jucării, plus multe alte premii.

Cursuri gratuite

Pentru o proaspătă mamă sau o femeie însărcinată care se pregătește de venirea pe lume a unui bebeluș, informaţia este esențială. Baby Boom Show oferă acces la informaţie, punând la dispoziție cursuri gratuite susţinute de profesionişti din domeniu, în toate cele patru zile ale evenimentului. Pe site-ul babyboomshow.ro este disponibil programul integral al cursurilor.

Câteva titluri:

  • Ghid despre sarcină și naștere
  • Şcoala Viitoarelor Mămici
  • Curs de prim-ajutor pediatric la Baby Boom Show!
  • Lista scurtă, lista lungă…
  • De ce avem nevoie în primele luni din viața bebelușului?
  • Siguranta copilului tău în trafic

În primele două zile de târg, pe 19 și 20 octombrie, mămicile sunt invitate la un Healthy Breakfast, în intervalul orar 10:00-11:00, eveniment organizat de chef Relu Liciu.

Intrarea este gratuită în zilele de joi şi vineri pentru persoanele care descarcă invitaţia de pe site-ul Baby Boom Show. Altfel, intrarea costă 15 lei pentru zilele de sâmbătă şi duminică sau pentru vizitatorii care nu descarcă invitaţia, valabilă doar în zilele de joi şi vineri.

Programul târgului:

19 – 21 octombrie: 10:00-19:00

22 octombrie: 10:00-18:00

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: