„E Crăciun şi pentru ei”- Crucea Roşie strânge fonduri pentru copiii defavorizaţi

Gala din acest an are ca scop colectarea de fonduri şi alimente in beneficiul copiilor defavorizati, sub sloganul „E Crăciun şi pentru ei”. Prezentatorul galei este Iuliana Tudor, Ambasador al Crucii Roşii Române, iar alaturi de el vor fi pe parcursul serii doamna Mihaela Geoană, Preşedintele Crucii Roşii Române şi doamna Margareta Pâslaru, membru de onoare al Crucii Roşii.
„E Crăciun şi pentru ei”- Crucea Roşie strânge fonduri pentru copiii defavorizaţi

Crucea Roşie Română  organizează cea de-a VII-a ediţie a Galei Crucea Roşie, în data de 12 decembrie  2014.  Evenimentul va fi transmis atât pe postul naţional de televiziune cât şi pe TVR HD, TVR International şi online, pe TVR+ în intervalul orar 21.00 – 23.00.

Gala din acest an are ca scop colectarea de fonduri şi alimente in beneficiul copiilor defavorizati, sub sloganul „E Crăciun şi pentru ei”.

Prezentatorul galei este, ca de fiecare dată, Iuliana Tudor, Ambasador al Crucii Roşii Române, iar alaturi de el vor fi pe parcursul serii doamna Mihaela Geoană, Preşedintele Crucii Roşii Române şi doamna Margareta Pâslaru, membru de onoare al Crucii Roşii.

Artiştii care au răspuns afirmativ invitaţiei de a se alătura acestui demers şi de a deveni, astfel, voluntari ai Crucii Roşii, sunt Voltaj, Elena Gheorghe, Trouble Crew, Paula Seling, Mioara Velicu, Alexandru Tomescu, Denisa Luncan.

Tot în cadrul Galei de vineri seară, telespectatorii îl vor cunoaşte pe cel mai tânăr voluntar al Crucii Roşii – Tudor, băieţelul de 4 ani al Iulianei Tudor. Un exemplu de generozitate vor oferi si urmatoarele personalitati, insotite de copiii lor: Ilie Năstase, Carmen Brumă, Dana Rogoz, Liana Stanciu, Monica Davidescu, Cristina Stănciulescu.

„Ne dorim ca ediţia de anul acesta a Galei să facă posibilă, încă o dată, aducerea unui zâmbet pe chipurile copiilor defavorizaţi şi a familiilor acestora care se află în imposibilitatea de a-şi asigura hrana. Ghidaţi de motto-ul „E Crăciun şi pentru ei”, vom încerca împreună cu voluntarii Crucea Roşie şi susţinătorii acestei cauze să aducem spiritul şi bucuria Crăciunului şi în viaţa celor care suferă de foame”, a declarat Mihaela Geoană, Preşedintele Crucii Roşii Române.

Timp de o lună, numerele de telefon şi de SMS vor rămâne la dispoziţia telespectatorilor care doresc să aducă o bucurie copiilor nevoiaşi, prin donaţii în bani. La numărul scurt de SMS 8841 se pot face donaţii de 2 euro/SMS în reţelele Vodafone, Orange şi Telekom Mobile. În reţeaua Telekom România se pot face donaţii de 2 euro/apel la numărul: 0900900066 sau  10 euro / apel la numărul 0900900068. În magazinele partenere se pot face donaţii de alimente greu perisabile sau se pot face donaţii online pe site-ul www.crucearosie.ro.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică