„Durerile abdominale severe” s-au dovedit a fi o sarcină: Cum a aflat o studentă de doar 23 de ani că e pe cale să nască

  • Publicat:

O tânără a emis un avertisment după ce a mers la medic cu dureri puternice de stomac și i s-a spus că trebuie să nască imediat. „Trei împingeri” mai tarziu, aceasta a născut un copil perfect sănătos.

Sarcina criptică, experiența tinerei care a născut în urma unor dureri puternice de stomac

Kayla Nicole Simpson, pe numele său, este acum mama fiicei de doar doi ani, Madison, pe care o „iubește atât de mult”.

Când a rămas însărcinată, Kayla studia la universitate și spune că avea menstruații regulate. Tânăra de 23 de ani – care a vorbit pe larg despre povestea ei pe YouTube și pe platformele de socializare – spune că s-a trezit într-o dimineață cu „dureri puternice abdominale”.

Mama sa, care locuiește în New Jersey, SUA, susține că abdomenul nu îi crescuse și că nu avea semne de sarcină.

Explicând ce s-a întâmplat pe YouTube, Kayla a spus: „Mi s-a părut puțin ciudat, deoarece tocmai mi se terminase menstruația. Durerea mea era mai ales în partea dreaptă jos.

A aflat că este gravidă în timpul travaliului

Tânăra a spus că a crezut că apendicele i s-a rupt și i-a cerut mamei să o ducă imediat la spital. Ea suferea de „dureri severe”, iar experții medicali i-au spus că este pe cale să aibă un copil. Kayla a adăugat: „Am fost oarecum înnegrită de durere, tot ce îmi amintesc este că am văzut ușile liftului deschise, doctorii stând deasupra mea și spunând „știi ce urmează să se întâmple”, iar eu am spus „nu, ce?”. A spus „ești pe cale să naști” și apoi am rămas muta de uimire”.

@kaylanicolesimpson“I look like you” -madi GET READY WITH MADI FOR HER 1st dance recital 🩰 can anyone guess what song she danced to?♬ Never Grow Up speed version – taylor’s house

Kayla suferise de sarcină criptică. Compania de scutece Pampers din Marea Britanie spune că o sarcină criptică este atunci când o persoană nu este conștientă de sarcina sa până la etapele ulterioare sau chiar la naștere.

Deși sunt mai puțin frecvente, persoanele care rămân însărcinate fără să știe pot să nu recunoască simptomele.

O sarcină criptică fi cauzată de perioade menstruale neregulate, rezultate fals negative ale testelor de sarcină, factori de stil de viață, inclusiv scăderea sau creșterea în greutate și stresul sau anumite medicamente, nașterea recentă sau utilizarea contraceptivelor sau nu a fost niciodată însărcinată înainte, plus a fi diagnosticată cu PCOS sau perimenopauză.

Mii de oameni au reacționat la videoclipul TikTok al Kaylei, care a strâns peste opt milioane de vizualizări.

Citește și: „Grețurile matinale” s-au dovedit a fi cancer: ce a pățit o femeie de 24 de ani diagnosticată la cinci luni de sarcină

FOTO: Shutterstock | SURSA: Mirror

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc