Dr. Vlad Ciurea, despre regula de aur când bei cafeaua: „Nu în fugă, nu cu un copil de mână, cu un telefon în cealaltă mână”

  • Publicat:
Dr. Vlad Ciurea, despre regula de aur când bei cafeaua: „Nu în fugă, nu cu un copil de mână, cu un telefon în cealaltă mână”

Dr. Vlad Ciurea a dezvăluit cum ar trebui, de fapt, să ne savurăm cafeaua de dimineață. Sunt mai multe aspecte de care să ţinem cont.

Regula de aur pe care trebuie să o respecți, când bei cafea, spusă de dr. Vlad Ciurea.  Cafeaua este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite băuturi în rândul oamenilor, cu ajutorul căreia extrem de multe persoane își încep ziua mult mai bine și mai energic.

Chiar dacă ea a fost pusă sub semnul întrebării de diferiți specialiști, de-a lungul timpului, pe lângă efectele benefice îi scoteau în evidență și lucrurile mai puțin pozitive, dr. Vlad Ciurea spune că avem toate motivele pentru care să ne dorim să o savurăm, întrucât ne aduce, fără doar și poate, o doză importantă de relaxare. Există totuși o regulă pe care trebuie să o respecți, atunci când o consumi. Vezi AICI despre ce este vorba. Vei vedea cum viața ta se va îmbunătăți radical.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân