Dr. Virgiliu Stroescu demolează mâncarea preferată a românilor! ”Este cea mai mare otravă a organismului”

  • Publicat:
Dr. Virgiliu Stroescu demolează mâncarea preferată a românilor! ”Este cea mai mare otravă a organismului”

Medicul nutriționist Virgiliu Stroescu a aruncat bomba, marți seară, în exclusivitate, la România TV, despre mâncarea preferată a românilor și anume mămăligă cu brânză rasă, cu smântână, unt și ouă ochi.

Dr. Virgiliu Stroescu aruncă bomba despre mâncarea preferată a românilor! Celebrul medic a atras atenția că acest preparat extrem de iubit de români care are un gust absolut delicios este foarte periculos, și asta pentru că influențează creșterea colesterolului.

Reputatul nutriționist a subliniat că cea mai mare otravă a organismului uman, dar și a planetei, este în aceste momente, colesterolul.

”Este un preparat gustos, dar hai să analizăm puțin. Cea mai mare otravă a organismului, a planetei noastre este colesterolul, îi spune ciclopentanoperhidrofenantren, este gruparea care produce colesterolul, este ca un fel de ipsos pe vase. Deci, ăsta când se sparge un vas, vine colesterolul și îl repară”, a declarat medicul Virgil Stroescu. Cum dăunează sănătății consumul regulat de carne, dar și de brânză, lapte, ouă, descoperă AICI.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân