Tânără de 28 de ani moartă la două săptămâni după ce și-a mărit buzele: „L-am implorat pe doctor s-o interneze”

Ea a decedat după ce s-a lăsat pe mâna unui medic estetician din Viena.
  • Publicat:
Tânără de 28 de ani moartă la două săptămâni după ce și-a mărit buzele:
De ce și-a pierdut viața tânăra/ sursa foto: Envato

O tânără de doar 28 de ani din Viena, Austria, și-a pierdut viața după ce şi-a făcut o procedură de mărire a buzelor. Femeia găsise doctorul estician pe Instagram. În urma sa a lăsat un soț îngenunchiat de durere și un copil mic. Ce a pățit, de fapt, tânăra? 

A murit după ce și-a mărit buzele

O femeie în vârstă de 28 de ani, pe nume Dilber, a încetat subit la doar două săptămâni după ce a apelat la serviciile unui medic estetician găsit pe internet. Femeia și-a dorit o procedură de umplere a buzelor într-o clinică din Viena, Austria, dar nu știa că acest lucru îi va aduce moartea.

Conform presei internaționale, ea a plătit în jur de 157 de lire sterline pentru a-și mări buzele, însă la scurt timp de la intervenție, Dilber a început să se simtă rău și să aibă dureri de cap severe.

Speriat, soțul ei a dus-o de urgenţă la spital, dar medicii au refuzat să o interneze. Dilber avea ganflionii limfatici foarte inflamați, semn că avea o infecție în corp.

Medicii au refuzat să o trateze

La două săptămâni, Dilber a murit, după ce a suferit o insuficiență cardiacă. Acum, familia ei îi acuză pe medici de neglijență.

„Acum, fiica noastră trebuie să crească fără mama ei, viaţa mi-a fost luată de lângă mine”, a mărturisit soţul femeii, potrivit The Sun.

După incidentul teribil, legiștii au concluzionat că substanța folosită de presupusul medic estetician a declanșat femeii o reacție fatală.

„Există indicii clare ale unei boli autoimune teribile. Pacienta a murit în timpul tratamentului în curs. Nu am putut face nimic pentru ea”, a declarat unul dintre medicii care au avut grijă de femeie.

Presa internațională mai notează faptul că medicul estetician a dispărut la scurt timp de la moartea femeii. Acesta ar fi de fapt o femeia originară din Slovacia.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân