Dr. Michael Ahmadi, în premieră în România. Face sesiuni de training cu echipa Global Medical Health

  • Publicat:
Dr. Michael Ahmadi, în premieră în România. Face sesiuni de training cu echipa Global Medical Health
Dr. Michael Ahmadi (dreapta), în premieră în România

Dr. Michael Ahmadi, inventator și inovator în tehnologie medicală, are o diplomă în medicină și peste 15 ani de experiență în domeniul radio-utologiei. În această perioadă se află în premieră în România și ține sesiuni de training cu echipa Global Medical Health.

Ahmadi are diplomă și de inginer electronist, dar și mai multe brevete în domeniul biopsiei de prostată și al biopsiei ghidate cu ultrasunete RMN Fusion.

Michael Ahmadi, prezent pentru prima oară în estul Europei, este pasionat să îmbunătățească tehnologia de fuziune RMN pentru detectarea precoce a cancerului de prostată cu terapie focală ca opțiune pentru pacienții cu cancer de prostată fără efecte secundare sau minime.  Datorită reputatului medic, România are acces, în premieră, la robotul ARTEMIS, pe care chiar el l-a inventat.

În prezent, Ahmadi lucrează cu o echipă de ingineri experți de la Eigen Health pentru a dezvolta și îmbunătăți și terapia CRYO și HIFU, pentru a ajuta pacienții cu cancer care urmează tratamentele oncologice stabilite de protocoalele internaționale.

Dr Michael Ahmadi este vicepreședinte executiv la Eigen Health, concentrându-se pe inovație, pentru a aduce tehnologia disruptivă cât mai la îndemână medicilor și pentru o îngrijire mai bună a pacientului.

sursa foto: eigen.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân