Dieta cu care economisești 7000 de lei pe an! Cum să SLĂBEȘTI cu bani puțini

Dacă ți-ai propus să mai economisești atunci când faci trebuie să faci cumpărături, schimbă alegerile alimentare pe care le faci. Cum să slăbești cu bani puțini.
  • Publicat:
Dieta cu care economisești 7000 de lei pe an! Cum să SLĂBEȘTI cu bani puțini
Foto: envato

Dacă ți-ai propus să mai economisești atunci când faci trebuie să faci cumpărături, schimbă alegerile alimentare pe care le faci, sfătuiesc cercetătorii în urma unui studiu publicat pe 24 mai în jurnalul Nutrients. Echipa de cercetători de la Universitatea din Sudul Australiei (UniSA) a dezvăluit că dieta mediteraneană oferă multe beneficii pentru sănătate și te poate ajuta să economisești foarte mulți bani. Așadar, iată cum să slăbești cu bani puțini,

Cercetătorii au examinat impactul financiar pe care această dietă l-ar avea asupra veniturilor populației și au descoperit că dieta mediteraneană te-ar putea ajuta să economisești până la 7000 de lei anual, comparativ cu dieta Western.

Aceste descoperiri scoate la lumină avantajele economice pe care acest tipar alimentar le are, care presupune consumul de grăsimi sănătoase, cereale integrale, fructe, legume, leguminoase și proteină.

Descoperirile studiului: cum să slăbești cu bani puțini, cu dieta Mediteraneană

Pentru a ajunge la această concluzie, echipa de cercetători de la UniSA a examinat profilul nutrițional și cheltuielile săptămânale de la trei diete: dieta mediteraneană, ghidul australian de mâncat sănătos și dieta Western definită ca o dietă bogată în sodiu, grăsimi saturate și alimente ultra-procesate.

Participanții care au urmat dieta mediteraneană s-au bucurat de numeroase beneficii pentru sănătate, dar au reușit și să economisească aproximativ 7000 de lei pe an, comparativ participanților care au urmat o dietă Western.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”