Declarațiile uluitoare ale femeii care își alăptează soțul: „N-a mai răcit de vreo doi ani!”

  • Publicat:
  • Actualizat:
Declarațiile uluitoare ale femeii care își alăptează soțul:
Sursa foto: facebook

Un bărbat din SUA a început să îi bea laptele soției pentru a o ajuta pe aceasta să scape de durerile cumplite pe care le avea la nivelul sânilor. Decizia cuplului a venit, spun ei, și cu o serie de beneficii pentru sănătate.

„N-a mai răcit de vreo doi ani!”

Rachel Bailey, o femeie în vârstă de 30 de ani, a început să își „alăpteze” soțul de aceeași vârstă în urmă cu mai bine de 6 ani, prin 2017.

„Nu doar că ne-a apropiat acest lucru, dar a fost extraordinar și pentru sănătatea lui Alexander”, a spus americanca.

Mamă a trei copiii deja, Rachel a mai menționat:

„Este un subiect tabu, însă noi am ținut să îl împărtășim, din moment ce nu vedem nimic rău sau rușinos în asta”.

Totul a început atunci când, plecată într-o vacanță cu familia, Rachel și-a uitat acasă pompa de sân.

„Mă dureau îngrozitor sânii și mi-era frică să nu fac vreo infecție. Atunci am decis să îmi „alăptez” soțul”, a mai spus ea.

Citește și: Importanța alăptării și a folosirii pompelor de san pentru sănătate

Rachel și Alexander Bailey nu se feresc și vorbesc deschis despre acest subiect pe care unii l-ar putea considera tabu. Femeia postează despre alăptarea soțului ei chiar și pe rețelele de socializare și spune că acest lucru aduce cu sine beneficii extraordinare pentru sănătate. După ani întregi în care a consumat lapte matern, sistemul imunitar al lui Alex este mult mai puternic și ține la distanță chiar și virusurile.

„Nu a mai răcit de 2 ani și, după ce a început să bea lapte matern, prietenii lui i-au spus că și pielea lui a început să arate mult mai bine”, a mai adăugat Rachel.

Laptele matern (uman): beneficii pentru sănătate

O analiză științifică din 2019 a constatat că laptele matern ar putea avea un efect benefic asupra pielii, tratând eczemele și dermatita.

În plus, moleculele de zahăr găsite în laptele matern (uman), numite oligozaharide (HMO), ar putea ajuta la prevenirea infecțiilor cu streptococ de grup B la oameni.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân