Nu înțelegea de ce viitorul soț refuză să se culce cu ea înainte de nuntă. A aflat abia în luna de miere și a fost șocată

  • Publicat:
Nu înțelegea de ce viitorul soț refuză să se culce cu ea înainte de nuntă. A aflat abia în luna de miere și a fost șocată
Sursa foto: Envato

O femeie proaspăt căsătorită a avut parte de șocul vieții în noaptea nunții. După ce a așteptat un an să facă sex, pentru că partenerul ei refuza pe motiv că este „de modă veche”, ea a descoperit că bărbatul căruia i-a spus „DA” în fața altarului are un penis foarte mic. 

Bărbatul a tot amânat momentul intimității până în noaptea nunții, când i-a făcut „surpriza” proaspetei sale soții. Aceasta a povestit întâmplarea pe Reddit, unde spune că „se simte mințită” și crede că bărbatul a ținut secretul „micro-penisului” intenționat, tocmai pentru ca ea să nu mai poată da înapoi.

„Soțul meu a vrut să aștepte să facem sex abia după ce ne căsătorim și tocmai m-a surprins cu un micro-penis în luna de miere.

Am ieșit împreună vreo 6 luni, apoi ne-am logodit și după alte 6 luni ne-am căsătorit. Tocmai m-am întors din luna de miere acum câteva ore. Soțul meu nu e un tip religios, dar spune că e de modă veche. Ne-am giugiulit de câteva ori, dar n-am ajuns prea departe. Eu am încercat, dar el se oprea mereu dacă depășeam limita.

Pe scurt… Sunt eu de vină că am așteptat atât de mult, până în noaptea nunții, ca să aflu că el de fapt nu era de modă veche? Nu vreau să-l fac de rușine. Sincer, nici nu știu cum să abordez problema cu el.

M-am purtat normal cu el, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic neobișnuit, dar… nu știu. Mă simt mințită. Ca și cum mi s-ar fi spus jumătate de adevăr… sau ca și cum mi s-ar fi ascuns intenționat acest aspect. A fost ceva neașteptat, ca să nu spun mai mult.”

Sfaturile internauților nu s-au lăsat mult așteptate. Iată câteva dintre comentariile acestora:

„Clar ți-a ascuns intenționat lucrul ăsta. Nimeni nu se abține de la sex pentru că e de modă veche. Dacă era o persoană religioasă aș fi înțeles, dar nu e cazul. Dar încă puteți avea o viață sexuală satisfăcătoare – prin jocuri erotice, atingeri cu degetele etc. Dar da, clar trebuie să vorbești cu el despre treaba asta.”

„Probabil nu e prea târziu să anulezi nunta. Sigur ți-a ascuns intenționat acest mic detaliu. Nu e bine să porniți mariajul cu o minciună.”

„Este o căsătorie construită pe o minciună!

„Mulți bărbați se simt nesiguri pe abilitatea lor de a satisface o femeie, dar un micro-penis e ca o dizabilitate (…) Trebuie să porți o discuție cu el, intuiția îmi spune că lucrurile vor merge din ce în ce mai rău între voi. Sexul în care ambii parteneri se prefac e cel mai rău.”

„Și eu am fost măritată cu un bărbat care avea penisul mic. Eram tânără, mama mi-a spus că pot face față acestei situații, deși eu îi ziceam că nu cred că voi reuși. Am fost căsătoriți 10 ani, avem 2 copii minunați împreună, dar sexul era oribil. Nu numai că avea penisul mic, dar pur și simplu nu avea erecție. Într-un final am divorțat de el, dar nu i-am spus adevăratul motiv, și anume că sexul era groaznic. Și este un bun motiv și pentru tine să divorțezi.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: