De ce nu își dorește Delia copii: „Să aduci pe lume un suflet nevinovat în nebunia asta nu mi se pare prea OK”

  • Publicat:

Delia este o artistă cu o carieră impresionantă, dar are totuși un regret, și anume că nu are copii. Chiar dacă relația cu soțul ei, Răzvan Munteanu, este una de vis, artista a mărturisit în cadrul unui interviu recent că se teme să aducă pe lume un copil în aceste vremuri tulburi. „Am frici! Mi-e teamă, dar mi-aș dori o fetiță! E o lume nesigură, nu-mi place lumea în care trăim. Să aduci pe lume un suflet nevinovat în nebunia asta, pe care o trăim cu toții, nu mi se pare prea OK”, a mărturisit Delia.

Invitată în cadrul emisiunii online „Acasă la Măruță”, dar la invitația Andrei de data aceasta, Delia i-a împărtășit „rivalei” ei de scenă câteva aspecte din viața ei personală.

Delia, însărcinată?

La fiecare câteva luni apare câte o știre-bombă legată de „sarcina” Deliei. Dar artista infirmă de fiecare dată aceste informații false. Întrebată de Andra care este motivul pentru care nu a făcut încă un copil cu soțul ei, Delia a răspuns că acesta este un subiect sensibil.

Deși iubește la nebunie copiii – sora ei, Oana, este mama a doi copii după care Delia este complet topită -, artista a răspuns că îi este frică să aibă copii.

Am frici! Mi-e teamă, dar mi-aș dori o fetiță! E o lume nesigură, nu-mi place lumea în care trăim. Să aduci pe lume un suflet nevinovat în nebunia asta, pe care o trăim cu toții, nu mi se pare prea OK. Am multe temeri, deși cred că aș fi o mamă extraordinară. Îmi dau un răgaz cât se mai poate, a mărturisit Delia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu de 9 ani. Întrebată care este secretul relației lor bine sudate, Delia a fost extrem de sinceră:

Eu cu Răzvan nu suntem romantici,  nu ne spunem te iubesc, nu suntem siropoși. Suntem mai degrabă o echipă. El e familia mea, numeroasă, pentru că noi avem multe personalități. A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit.

Delia: „Îmi place să vorbesc despre diete, mai puțin să le țin”

Artista a mărturisit că îi place să fie la curent cu dietele, să se informeze constant ce mai apare nou. Dar, din păcate, nu reușește să le și urmeze:

Tot sper la un regim în care să mănânci pizza, să faci mai mult sport și să nu se pună. Dar nu cred că există. Aș inventa o pastilă. Acum este curentul ăsta cu body shaming (…) Eu m-am gândit așa. Dacă mâine fac six-pack… și ce? Mă chinui să-i fac și ce se întâmplă? Îi pozez de câteva ori, fac un clip și aia e. Pentru asta să mă chinui atât? Nu merită. Trebuie să găsesc motivația.

Artista a plecat de acasă la 18 ani: „Gata nu se mai poate, vreau să fac ce vreau”

În cadrul aceluiași interviu, Delia a mai făcut o mărturisire șocantă. Vedeta a declarat că la 18 ani a plecat de acasă, pentru că părinții ei erau prea stricți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Părinții mei erau prea autoritari, așa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la școală, orice. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam și eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani am zis: gata nu se mai poate, vreau să fac ce vreau. Mi-am făcut bagajele de față cu ea și am ieșit pe ușă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam niște bani strânși de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie și m-a sunat mama să mă întorc că vorbesc vecinii aiurea, a dezvăluit vedeta.

Vezi mai jos interviul integral acordat Andrei în cadrul emisiunii „Acasă la Măruță”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân