De ce e important să consumăm carne din surse naturale?

Pentru că sortimentele din comerţ pot conţine cantităţi periculoase de antibiotice, aţi spune. Ei bine, acesta este doar vârful icebergului, ne avertizează specialiştii căci animalele sunt îndopate cu antibiotice pentru a combate infecţiile ce pot surveni în urma consumului de mâncare plină de pesticide, hormoni artificiali şi alte substanţe toxice.
13.05.2013
De ce e important să consumăm carne din surse naturale?

Pentru că sortimentele din comerţ pot conţine cantităţi periculoase de antibiotice, aţi spune. Ei bine, acesta este doar vârful icebergului, ne avertizează specialiştii căci animalele sunt îndopate cu antibiotice pentru a combate infecţiile ce pot surveni în urma consumului de mâncare plină de pesticide, hormoni artificiali şi alte substanţe toxice.

Desigur, riscul de îmbolnăvire creşte şi ca urmare a condiţiilor mizerabile în care trăiesc şi care, prin stresul pe care îl generează (da, şi animalele au suflet, aşa că pot fi speriate şi stresate!), cresc nivelul cortizonului din corp.

Iar toate aceste substanţe persistă în carnea lor inclusiv după ce au trecut de cuţitul măcelarului, ajungând în cele din urmă în farfurie.

 

Diana Suciu

Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ... citește mai mult

Recomandare video
Ce este glicemia normală? Explică pe scurt dr. Mihaela Posea!
Recomandări: