De ce boală psihică ar suferi Mirel, studentul care și-a ucis iubita: „A comis această crimă oribilă…”

Ce susțin psihoterapeuții?
  • Publicat:
De ce boală psihică ar suferi Mirel, studentul care și-a ucis iubita: „A comis această crimă oribilă...”

Crima din Timișoara a șocat o țară întreagă! Mirel, un student la Medicină, în vârstă de 23 de ani, și-a ucis cu sânge rece iubita, pe Andreea Morega, în vârstă de 20 de ani. Un psihoterapeut a analizat comportamentul tânărului și a dezvăluit de ce boală ar suferi acesta!

De ce boală psihică ar suferi Mirel, studentul criminal din Timișoara

Mirel Dragomir, un student la Medicină și Teologie din Timișoara, și-a omorât iubita cu zeci de lovituri de cuțit. La audieri, tânărul a mărturisit că între el și Andreea Morega a avut loc un conflict iscat de la un mesaj pe care aceasta l-a primit pe telefon. Tânăra voia să îl părăsească, iar Mirel s-a înfuriat când a auzit ce are de gând să facă adolescenta. După ce a ucis-o, i-a abandonat trupul într-o baltă de sânge. A închis-o în dormitor, iar apoi a părăsit apartamentul fără niciun pic de remușcare.

Psihoterapeutul Bianca Pescaru a oferit detalii despre posibilele probleme de sănătate mintală de care ar suferi studentul la Medicină.

Nu a avut remușcări când a ucis-o

„Este foarte important să se facă o expertiză psihiatrică. Există mai multe posibile explicații, mai multe posibile diagnostice psihiatrice care ar putea coincide în astfel de cazuri. Doar o expertiză psihiatrică este în măsură să pună diagosticul exact și să evalueze într-un mod concret care dintre aceste posibile diagnostice sunt valabile pentru acest caz.

Poate fi vorba despre psihopatie, care este o trăsătură de personalitate, având drept caracteristici: lipsa empatiei, un comportament fără remușcări, lipsa controlului comportamentului, emoții copleșitare greu de gestionat, impulsivitate, lipsa regretului că a făcut rău altora.”, a declarat psihoterapeutul Bianca Pescaru pentru Playtech.

Mirel Dragomir trebuie să facă o expertiză psihiatrică

De asemenea, psihoterapeutul susține că Mirel Dragomir a pierdut contactul cu realitatea când a ucis-o pe Andreea Morega.

„Este un lucru adesea întâlnit: oameni care sunt aparent funcționali, normali, fără să aibă un diagnostic psihiatric, fără să aibă internări sau tratament prezintă trăsături psihopate și sociopate. Cu siguranță, acest fel de comportament s-a mai întâmplat până în prezent, dar într-un mod mai diminuat.

Acum, pus în fața situației în care fata se despărțea de el, văzând că are aceste tendințe agresive, în momentul acela ar fi avut un moment în care a pierdut contactul cu realitatea, reacționând la nervi, furie și gelozie extremă. Cu siguranță trebuie o expertiză psihiatrică”, a mai completat Bianca Pescaru, pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Cancan

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: