De ce ar trebui femeile singure să renunţe la profilul de Facebook

Femeile singure ar trebui să renunţe la profilul de Facebook, deoarece "vieţile perfecte" ale prietenilor virtuali le afectează sănătatea, a avertizat un expert în relaţii pentru dailymail.co.uk, citată de Mediafax .
  • Publicat:
  • Actualizat:
De ce ar trebui femeile singure să renunţe la profilul de Facebook

Femeile singure ar trebui să renunţe la profilul de Facebook, deoarece „vieţile perfecte” ale prietenilor virtuali le afectează sănătatea, a avertizat un expert în relaţii pentru dailymail.co.uk, citată de Mediafax.

Zoe Strimpel, expert în relaţii, a declarat că site-urile de socializare abundă cu fotografii cu bebeluşi, dar şi cu imagini de la nunţi „perfecte” care provoacă invidie şi voyeurism.

În timpul unei prelegeri ţinute la Cambridge’s Festival of Ideas, Zoe le-a îndemnat pe femeile singure să renunţe la profilul de Facebook. Aceasta a spus că renunţarea la profilul de Facebook va ajuta la „limitarea sentimentului delicios, dar dezgustător al voyeurismului, uşoara invidie, chiar şi narcisismul”.

Mai mult decât atât, Zoe a spus că femeile petrec prea mult timp monitorizând potenţialii pretendenţi online. Astfel, mulţumită acestei reţele de socializare pot afla numele părinţilor celor cu care vor să se întâlnească, detalii despre vacanţele lor, numele fostelor iubite, cu cine îşi petrec timpul liber şi multe alte informaţii.

Aceste detalii nu sunt sănătoase sau ajutătoare, mai mult decât atât dau impresia că bărbaţii aceştia sunt mai bine ancoraţi în viaţa reală, ceea ce este cu adevărat dăunător.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
(P) Imunizarea prin vaccinare
(P) Imunizarea prin vaccinare
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”