De ce a murit, de fapt, Alexandra. Raportul INML în cazul gravidei de 25 de ani din Botoșani

Alexandra Ivanov avea 25 de ani când s-a stins din viață.
  • Publicat:
De ce a murit, de fapt, Alexandra. Raportul INML în cazul gravidei de 25 de ani din Botoșani

Dezvăluiri șocante în cazul Alexandrei Ivanov, tânăra care a fost lăsată ore în șir să agonizeze pe un pat de spital de la maternitatea Botoșani. Raportul INML este gata și a scos la iveală cauza decesului! 

Cauza morții Alexandrei Ivanov

Alexandra Ivanov, în vârstă de 25 de ani, era însărcinată în luna a treia când a ajuns de urgență la maternitatea din Botoșani. Sângera, așa că a sunat la 112. A fost lăsată de ambulanță în grija medicilor de la Spitalul Municipal Botoșani, însă lucrurile au decurs total invers!

Deși ar fi trebuit să primească cele mai bune îngrijiri, Alexandra a fost lăsată o noapte întreagă cu dureri mari. În cele 7 ore de agonie, tânăra i-a implorat pe doctori să o ajute.

Gravida de 25 de ani a fost lăsată să agonizeze

Nu mai rezist de durere! Vă rog din suflet”, a fost mesajul ei către medicul de gardă, cu doar 4 ore înainte de a muri. A doua zi dimineața, tânăra a intrat în șoc, iar la o oră distanță a fost declarat decesul ei.

La aproape 4 luni de la moartea ei, medicii legiști au publicat raportul care a scos la iveală adevărata cauză a decesului. În raport se precizează că Alexandra avea sarcina oprită din evoluție, iar fătul era mort deja de 2-3 zile.

Avea sarcină oprită din evoluție

Concluzia generală este că raportul de necropsie susține teza inițială, respectiv de sarcină oprită în evoluție de 48-96 ore lipsită de intervenție, fără tratament antibiotic, fără chiuretaj, cu rezultatul de trombembolism pulmonar și edem pulmonar care au condus la decesul pacientei. Starea septică generală și decesul” tinerei de 25 de ani au fost provocate de procesele de putrefacție intra-uterin”, se arată în raportul INML.

Vezi și: Doctorița de gardă responsabilă de moartea Alexandrei Ivanov a fost concediată de Spitalul Județean din Botoșani

Fratele tinerei acuză medicii de crimă

Vlad Miron, fratele Alexandrei, a declarat rezolvat că sora lui a fost neglijată și ignorată de medicii de la maternitatea Botoșani.

După cum ați văzut, acum avem și raportul de necropsie și este așa cum am susținut încă de la început, că Alexandra a murit după ce a fost ignorată și neglijată. Medicii de la Botoșani închid toate speculațiile vizavi de moartea Alexandrei, cum că ar fi luat diferite siropuri, sau ar fi încercat să își provoace singura avortul sau alte minciuni care vin tot din partea unor medici de la Maternitatea Botoșani care, din ce văd eu, încearcă să îi ia apărarea criminalei. Un fel de părtași la crimă. Din moment ce încerci să aperi un criminal, ești cumva părtaș la crimă. 

Puteau să o salveze pe Alexandra. Am văzut că au mai spus acolo că laboratorul nu a primit nicio analiză. Doctorița a spus că a dat ordin să i se recolteze analize, iar asistentele au spus că nu au reușit. Alexandra era o fire calmă, ea singură cerea să fie chiuretată. Oare dacă cerea să fie chiuretată, nu ar fi stat să i se recolteze niște analize de sânge?”, a mărturisit Vlad Miron, fratele Alexandrei, la Antena 3 CNN. 

Sursa foto: captură Știrile ProTV

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: