Dana Rogoz: „Bine ai venit pe lume, Vlad Luca!”

Abramburica are de sambata seara cel mai frumos martisor pe care l-ar fi putut primi vreodata: de 1 martie, a devenit mamica. Dana Rogoz a adus pe lume un baietel perfect sanatos, care a primit nota 10 din partea medicilor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Dana Rogoz:

Abramburica are de sambata seara cel mai frumos martisor pe care l-ar fi putut primi vreodata: de 1 martie, a devenit mamica. Dana Rogoz a adus pe lume un baietel perfect sanatos, care a primit nota 10 din partea medicilor. Alaturi i-au fost sotul, parintii, fratii, dar si prietena ei foarte buna Adela Popescu.

Sambata seara, la ora 20.00, a venit pe lume Vlad Luca, baietelul Danei Rogoz. Toti au fost luati prin surprindere, deoarece operatia de cezariana era programata pentru saptamana viitoare si cu greu au putut sa-si stapaneasca emotiile.

Mama Danei a venit intr-un suflet la spital: „Abia astept sa il tin in brate, dar deocamdata nu se poate aici”.
„O sa fie martisorul vietii mele, cel mai frumos martisor pe care puteam sa-l primesc vreodata. Dar e si martisorul ei. Pentru ea a venit la momentul potrivit, la inceput de primavara”, a mai spus mama Danei Rogoz.

„Chiar de 1 martie, la ora 20:00, s-a nascut Vlad Luca Dragomir! Cand i-am auzit strigatele puternice de la nastere, mi-au tasnit lacrimile de emotie, o emotie inegalabila in viata unei mame. Nu pot sa va spun cat de fericiti suntem si eu si Radu. Mi-am luat laptopul acum langa patul de spital, special ca sa va scriu, dar ma uit intr-una la el cum doarme si ma bucura si ma emotioneaza fiecare gest, fiecare grimasa de-a lui”, scrie Dana Rogoz pe blogul ei.

Alaturi de Dana Rogoz, in sala de operatie a fost si Radu, sotul ei, care a primit cu o bucurie greu de descris vestile foarte bune din partea medicilor.
Catalina Iordan, medic neonatolog: „A primit nota 10, are 48 de centimetri, 2980 de grame. Se adapteaza bine, a stat la caldurica, s-a intalnit cu mami”.

Iar pentru Dana Rogoz, momentul va fi cu siguranta de neuitat.

„Dana e foarte fericita, l-a tinut in brate, e cea mai frumoasa zi din viata ei si toti suntem fericiti, pentru ca e primul nostru nepotel”, a spus Adela Popescu.


Micutul este abia la inceput de drum, insa bunicii se gandesc deja la viitorul lui. Chiar daca spun ca ii vor lasa libertatea sa aleaga atunci cand va veni vorba de cariera.

„Sa devina un om respectat si iubit si cu prieteni. In rest nu imi doresc ceva special”, spune tatal Danei Rogoz.
La capitolul nasi de botez, se pare ca parintii s-au hotarat deja, dar prefera sa pastreze inca un oarecare mister.
 

La nastere, baietelul a beneficiat de recoltare de celule stem, atat din sange, cat si din tesutul cordonului ombilical. In functie de cum se vor simti copilul, dar si Dana, ei vor putea pleca acasa in cateva zile.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân