India, prin ochii Danei Rogoz

Băneasa Shopping City vă invită în perioada 26-28 iulie într-o călătorie incitantă în India, parte a destinaţiilor spectaculoase din Festivalul Multicultural. Dana Rogoz, colaborator al revistei The ONE, va fi alături de voi, duminică 28 iulie, orele 16:00 la Eye FI Cafe Bar din Grand Cinema Digiplex pentru a povesti despre călătoria ei în India. Pasionată de frumos, fashion şi călătorii, Dana o să ne dezvăluie ce reprezintă culoarea, muzica, dansul, spiritualitatea, aromele şi farmecul Indiei.
  • Publicat:
India, prin ochii Danei Rogoz

Băneasa Shopping City vă invită în perioada 26-28 iulie într-o călătorie incitantă în India, parte a destinaţiilor spectaculoase din Festivalul Multicultural.  

Dana Rogoz, colaborator al revistei The ONE, va fi alături de voi, duminică 28 iulie, orele 16:00 la Eye FI Cafe Bar din Grand Cinema Digiplex pentru a povesti despre călătoria ei în India.

Pasionată de frumos, fashion şi călătorii, Dana o să ne dezvăluie ce reprezintă culoarea, muzica, dansul, spiritualitatea, aromele şi farmecul Indiei.

India, ţara cu cea mai densă populaţie după China (336,5 loc/km²) fascinează în permanenţă datorită combinaţiilor uluitoare pe care le oferă: bogaţie, sărăcie, experienţe spirituale profunde şi Bollywood. Românii iubesc şi caută experienţele oferite de India: de la yoga la medicina ayurvedică, de la costume la muzică, de la arome la faimoasele plaje din Goa. 

În acest weekend vizitatorii centrului comercial vor descoperi India prin: demonstraţiile de îmbrăcat sari-uri, muzica sitarului, tatuajele cu hena şi scriitura hindi.

Victor Marius Beliciu este Preşedintele Institutului Cultural Indian “Tansen”, exponent al şcolii „Senia Gharana” şi discipol al maestrului de faimă internaţională Padmabushan Pandit Debu Chaudhuri. În India, Victor a studiat sitarul timp de 6 ani, concertând atât la numeroase evenimente internaţionale cât şi pentru diverse personalităţi şi înalţi demnitari. În acest weekend este invitatul special al Băneasa Shopping City şi va putea fi ascultat  sâmbătă, 27 iulie de la ora 16:30 până la ora 17:00.

Reena Singh este indiancă şi coregraf al dansului clasic indian. Studiază stilul Bharatanatyam aparţinând şcolii Kalakshetra din New Delhi. Reena va veni în Băneasa Shopping City sâmbătă şi duminică începând cu ora 15:30 pentru a ne dezvălui care sunt paşii în a îmbrăca un sari şi cum se poartă minunatul veşmânt din mătase.

Cristina Iacob este meşter în arta picturii cu henna şi studentă la Universitatea de Arte din Bucureşti. Cristina vine în centrul comercial sâmbătă şi duminică începând cu ora 16:00 şi îşi propune ca fiecare vizitator care se va picta cu henna să plece din mall cu ceva nou descoperit nu numai despre o artă indiană, dar şi despre sine.

Varga Hilda Hedvig are 22 de ani şi este absolventă a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Engleză-Hindi. Vineri 26 iulie ea va preda cateva lecţii simple de scriere în Hindi.
Festivalul Multicultural al verii va continua în China, America de Sud şi România.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cel mai cool sport de vară
Cel mai cool sport de vară
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”