Dana Roba a rămas cu sechele mari, după ce a fost bătută de soț. Cu ce se va confrunta pentru tot restul vieții

A fost la un pas de moarte în vara lui 2023.
  • Publicat:

Dana Roba, în vârstă de 32 de ani, a trecut prin momente cumplite în 2023, când a fost bătută de tatăl fiicelor sale, Daniel Balaciu. Bărbatul i-a dat de mai multe ori cu ciocanul în cap și a lăsat-o într-o baltă de sânge. Medicii s-au chinuit să o salveze, iar Dana a trecut prin numeroase intervenții chirurgicale! 

Dana Roba a rămas cu sechele

Dana Roba a dezvăluit cu ce sechele a rămas la aproape un an de la momentul în care era să-și piardă viața. La începutul lunii iunie 2023, soțul ei a desfigurat-o cu un ciocan. A reușit să supraviețuiască printr-o minune, dar viața ei nu va mai fi la fel ca înainte!  Dana Roba a rămas cu o gaură imensă în zona frunții, dar și cu alte probleme serioase.

Citește și: Dana Roba va suferi o operație de reconstrucție a craniului: Va fi o intervenție grea, mă vor tăia de la o ureche la alta

„După ce întâmplate eu am rămas fără gust și fără miros iar forță cu mâna dreaptă am doar 10% cât să fardez fetele care vin la mine și să predau cursurile de machiaj. Dumnezeu mi-a lăsat forță în mână cât să mă descurc și să pot munci”, a declarat Dana Roba pentru Click!

Mai are nevoie de operații

„Eu nu m-aș mai opera, vă spun foarte sincer. Mi-a crescut părul, bretonul poate acoperi fruntea zdrobită, însă medicul spune că, da, este necesară această intervenție chirurgicală. Din câte mi s-a explicat, va fi o operație grea, mă vor taia, de la o ureche la alta, îmi vor trage pielea capului în față, apoi îmi vor pune în zona frunții o plăcuță din titan, după care mă vor coase.

Îmi pare foarte rău că voi fi din nou cheală. Fetele mele nu mai suportă să mă vadă tunsă de tot. Au suferit o traumă, anul trecut, când m-au mai văzut cheală, după prima operație. Atunci, însă, medicii mi-au salvat viața”, spunea Dana Roba, pentru Playtech.ro, la începutul anului.

Sursa foto: instagram Dana Roba

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: