Dana Roba va suferi o operație de reconstrucție a craniului: Va fi o intervenție grea, mă vor tăia de la o ureche la alta

Dana Roba a trecut printr-o adevărată traumă în vara lui 2023. 
  • Publicat:
Dana Roba va suferi o operație de reconstrucție a craniului: Va fi o intervenție grea, mă vor tăia de la o ureche la alta
Dana Roba a trecut printr-o adevărată traumă în luna iunie 2023

Dana Roba, o fostă vedetă de televiziune, a ajuns în stare gravă pe mâinile medicilor, la începutul lunii iunie 2023, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap de tatăl fiicelor sale. Femeia a supraviețuit miraculos, dar va mai avea nevoie de intervenții chirurgicale dificile, în perioada următoare.

Dana Roba, o nouă intervenție chirurgicală

La începutul lunii iunie 2023, Dana Roba, soția lui Daniel Balaciu, un cunoscut arbitru și om de fotbal din România, a ajuns în stare gravă pe mâinile medicilor, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap de tatăl fiicelor sale. Aceasta a supraviețuit, deși medicii nu-i dădeau șanse mari.

După ce a stat aproape o săptămână în comă, Dana Roba nu-și amintea nimic din ce s-a întâmplat! Ulterior, ea mărturisea terifiată că jumătatea stângă a capului i-a rămas amorțită, iar gustul și mirosul i-au dispărut total. Pentru că-și dorește să redevină o persoană normală, anul acesta, ea va fi supusă unei operații estetice de reconstrucție a craniului, după ce a fost lovită de mai multe ori în cap.

Citește și: Tânăra obligată să își reînnoiască pașaportul din cauza numeroaselor operații estetice. Cum arăta înainte de ele FOTO

Va suferi o operație de reconstrucție a craniului

Intervenția chirurgicală va fi dificilă, iar aceasta va avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare.

„Eu nu m-aș mai opera, vă spun foarte sincer. Mi-a crescut părul, bretonul poate acoperi fruntea zdrobită, însă medicul spune că, da, este necesară această intervenție chirurgicală. Din câte mi s-a explicat, va fi o operație grea, mă vor taia, de la o ureche la alta, îmi vor trage pielea capului în față, apoi îmi vor pune în zona frunții o plăcuță din titan, după care mă vor coase.

Îmi pare foarte rău că voi fi din nou cheală. Fetele mele nu mai suportă să mă vadă tunsă de tot. Au suferit o traumă, anul trecut, când m-au mai văzut cheală, după prima operație. Atunci, însă, medicii mi-au salvat viața”, a declarat Dana Roba, pentru Playtech.ro. 

Sursa foto: Facebook KanalD&Dana Roba

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân