Tudor Gheorghe are un tonus de invidiat la 78 de ani. Care este secretul celebrului artist

Tudor Gheorghe și-a dezvăluit secretul! Cum se menține-n formă la 78 de ani? Așa și-a îmbunătățit stilul de viață.
  • Publicat:
Tudor Gheorghe are un tonus de invidiat la 78 de ani. Care este secretul celebrului artist
Tudor Gheorghe își începe dimineața cu o serie de exerciții fizice

Tudor Gheorghe are 78 de ani, dar se menține într-o mare formă! Celebrul artist a reușit să lupte cu brio în fața trecerii timpului, iar bătrânețea se pare că nu prea și-a spus cuvântul în cazul lui. El continuă să susțină concerte și este mai plin de viață ca niciodată. Care este secretul lui? 

Ce face Tudor Gheorghe ca să fie în formă la 78 de ani

Compozitorul Tudor Gheorghe a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate că duce un stil de viață lejer și că nu își impune restricții. Solistul a recunoscut că un stil de viață sănătos este cheia pentru a evita anumite probleme de sănătate.

Pentru a fi plin de energie în fiecare zi, Tudor Gheorghe își începe dimineața cu o serie de exerciții fizice. Cât despre mâncare, artistul a explicat că nu se abține de la nimic.

Își începe ziua cu exerciții fizice

„Nu se poate altfel (n.r. să nu facă gimnastică în fiecare dimineață). Nu aș rezista să stau pe scenă aproape două ceasuri fără probleme. Nu (n.r. nu are probleme cu genunchii). Câtă vreme te întreții, nu ai de ce. Am un regim alimentar care nu ține cont de nimic. Când îmi e foame, mănânc orice. Acum sunt, e adevărat, în post. Postul de Crăciun și pe cel de Paște le respect. Nu îmi e rușine să recunosc că beau și câte o țuică. Trăiesc normal”, a mărturisit Tudor Gheorghe, la Xtra Night Show.

De asemenea, Tudor Gheorghe obișnuiește să meargă, an de an, la Techirghiol pentru împachetările cu nămol.

„De două ori pe an, o dată vara, o dată la sfârșitul toamnei sau la începutul iernii, merg la Techirghiol. Împachetările cu nămol și toate tratamentele de această zonă deosebită au un efect special asupra mea. Fac asta de câțiva ani buni! Inclusiv acum, la finele lunii iulie, tot aici sunt, la Techirghiol!”, mărturisea cântărețul pentru Playtech.ro, în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Dieta perfectă de după Revelion | Cum să slăbești 5 kilograme în 5 zile

Nu vrea să se retragă de pe scenă

Tudor Gheorghe nu are de gând să renunțe prea curând la muzică. În prezent, solistul lucrează la un roman și o carte de versuri, așa că nu duce lipsă de activitate.

„Nu pot spune eu cât voi cânta. Cred că am o genă bună, dar nu mă văd cântând şi la 90 de ani. În momentul în care voi constata că nu voi mai avea forţa necesară, o să las scena şi o să mă aşez frumos la masa de scris. O să încerc să fac ceva bun şi în altă zonă. Deja mi-au apărut două cărţi.

Mai am în lucru un roman, dar şi o carte de versuri. Am foarte mult de lucru, nu mă plâng! Nu mă simt obligat de scenă. Când voi vedea că nu mai pot cânta, aşa cum cânt acum, de pildă, o să am decenţa şi eleganţa să nu apar în faţa publicului să fac playback”, mai spunea el.

Sursa foto: facebook Tudor Gheorghe

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân