Cum prepară Carmen Negoiţă shake-ul proteic raw pentru sală! Iată reţeta! VIDEO

De când şi-a propus să scape de cele cinci kilograme acumulate în ultimul timp, Carmen Negoiţă nu ratează nicio sesiune de sport acasă ori la sala de fitness.
Cum prepară Carmen Negoiţă shake-ul proteic raw pentru sală! Iată reţeta! VIDEO

De când şi-a propus să scape de cele cinci kilograme acumulate în ultimul timp, Carmen Negoiţă nu ratează nicio sesiune de sport acasă ori la sala de fitness. După fiecare şedinţă de mişcare, pentru refacerea musculară, fashion bloggerul bea un shake proteic raw, realizat doar din ingrediente de origine vegetală.

„Folosesc două tipuri: proteina de cânepă, foarte bogată în nutrienţi, şi o proteină vegană de la un cunoscut brand internaţional. Le amestec cu lapte de migdale făcut în casă şi cu un fruct, spre exemplu, o banană. Pentru un gust mai intens, dar şi un plus de nutrienţi, puteţi pune şi puţină pudră de vanilie şi maca, un superaliment foarte bun, pe care îl puteţi cumpăra de la plafar, spre exemplu. Este puţin mai scump, este adevărat, dar face diferenţa. Gustul este foarte bun, săţios şi chiar nu veţi mai simţi nevoia să mâncaţi câteva ore după”, scrie Carmen Negoiţă pe blogul său, www.carmennegoita.com.

Carmen Negoiţă este unul din cei mai cunoscuţi fashion bloggeri români peste hotare. De mai bine de un an de zile, Carmen promovează stilul de viaţă raw vegan, educând publicul în privinţa alegerii celor mai sănătoase alimente şi reţete realizate din preparate vegetale şi fără a fi gătite la foc sau temperaturi înalte.

Recomandările şi reţetele lui Carmen Negoiţă pot fi descoperite pe blogul ei, pe pagina de Facebook Bucătăria lui Carmen (https://www.facebook.com/bucatarialuicarmen) şi pe canalul său de Youtube. 

Cum arată o naştere live! VIDEO
Cum arată o naştere live! VIDEO