Cum arată o naştere live! VIDEO

Dacă vrei să vezi cum decurge o naştere naturală, poţi să vizionezi filmuleţul din articol. Naşterea e cel mai frumos lucru din câte există.
  • Publicat:
Cum arată o naştere live! VIDEO

Un studiu recent făcut de site-ul Channel Mum aduce în prim plan faptul că dorinţa tinerelor de 20 de ani de împărtăşi fiecare aspect al vieţii lor se reflectă în participarea a 8 persoane la naşterile din ultima vreme.

Adică sunt ca nişte mini-petreceri cu naşterea în direct. Siobhan Freegard OBE, cea care a realizat studiul, spune că cele 2.000 de femei intervievate cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani spun că de ce să nu împărtăşească şi naşterea cu prietenii şi cei apropiaţi, din moment ce fiecare aspect al vieţii lor este postat pe siturile de socializare.

Chiar dacă o astfel de dorinţă poate părea egoistă sau narcisistă (cum consideră specialiştii), se pare că sunt tinere care cred că vor trece mult mai uşor peste această experienţă dacă le sunt alături prietenii şi membrii familiei. Şi, în fond, e un eveniment ce trebuie împărtăşit, nu?

Vezi în VIDEO cum arată o naştere LIVE!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”